Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fırtına Kocaeli’de hayatı felç etti: Akça Camii’nin çatısı uçtu!

Kocaeli’de etkili olan fırtına hayatı felç etti. İzmit’te yer alan Akça Camii’nin çatısı uçarken, Hereke’de de fırtına nedeniyle bir kamyonet yan yattı. Kuzey Marmara’da ise fırtına nedeniyle 2 tır devrildi.

Kocaeli’de etkili olan fırtına hayatı felç etti. İzmit’te yer alan

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün dün akşam saatlerindeki fırtına uyarısı Kocaeli’de yaşamı olumsuz etkiledi. Körfez’in Hereke bölgesinde bir adet kamyonet yan yatarken, Kuzey Marmara Otoyolu Dilovası geçişinde ise 2 tır devrildi. İzmit’in Kemalpaşa Mahallesi Abdurrahman Yüksel Caddesi’nde yer alan Akça Camii’nin ise çatışı düştü. Şans eseri olayda yaralanan olmadı.

YARALI VE ÖLÜ SAYISI BULUNMUYOR

Gece saatlerinde etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle Kuzey Marmara Otoyolu’nun Dilovası geçişinde seyir halinde olan 2 tır, şiddetli rüzgarın etkisiyle kontrolden çıkarak devrildi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve otoyol ekipleri sevk edildi. Kazalarda şans eseri yaralanan olmazken, devrilen araçların kaldırılması için çalışma başlatıldı. Körfez’in Hereke bölgesinde ise bir adet kamyonet şiddetli rüzgar nedeniyle yan yatarken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. Yaralı ya da ölü sayısına ulaşılamazken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi.

AKÇA CAMİİ’NİN ÇATISI UÇTU

İzmit’in Kemalpaşa Mahallesi’nde yer alan Akça Camii’nin ise şiddetli fırtına nedeniyle çatısı uçarak yola düştü. Yolun ortasına düşen çatı nedeniyle bölgedeki vatandaşlar büyük bir korku yaşadı. Olayda neyse ki, yaralanan olmadı.

HEREKE KAZA