Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir, 25 adet ambulans kiralayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 25 adet ambulans aracı kiralamak için ihaleye çıkacak. 2028 yılının sonuna kadar kiralanacak olan araçlar için büyükşehir belediyesi şubat ayında ihaleye çıkacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 25 adet ambulans aracı kiralamak için ihaleye

ozel haberKocaeli Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Lojistik Şube Müdürlüğü, kentte yaşayan acil tıbbi müdahale gerektirmeyen, kronik rahatsızlığı bulunan hasta, yaşlı, yatalak, engelli, kanser hastası vb. vatandaşların bulunduğu adresten uygun şekilde alınıp hasta nakil aracı ile bulunulan adresten başka bir ikamet adresine, sağlık kuruluşlarına veya sağlık kuruluşlarından ikamet adreslerine nakledilecek kişilere yönelik yürütülecek olan hizmetlerde kullanılmak üzere ambulans kiralayacak. 25 adet aracın ihalesine dair detaylar da belli oldu.

İHALESİ 13 ŞUBAT’TA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi “Sürücüsüz hasta nakil ambulansı kiralama hizmeti (2026-2028)” kapsamında 13 Şubat 2026 tarihinde ve saat 11.00’de ihaleye çıkacak. Büyükşehir belediyesinin İzmit’teki binasında düzenlenecek olan ihaleyi alan şirketle sözleşme imzalanacak ve daha sonra da araçların teslim sürecine geçilecek. Ambulanslar, 16 Nisan 2026 tarihinden 31 Aralık 2028 tarihine kadar kent genelinde hizmet verecek.

EN AZ 2022 MODEL OLACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kiralayacağı 25 adet ambulans 2022 model ve üzerinde olacak. Araç başına aylık tahmini 1.000 kilometre yapacak olan ambulanslar dizel ve motor gücü asgari 1.950 CC olacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TOKİ, Kocaeli’nin de aralarında yer aldığı 64 ilde 20 bine
Sıradaki Haber TOKİ Kocaeli konut satışı için düğmeye bastı: Toplam 423 daire için şartlar belirlendi!