Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatih Zer coronayı yendi..!

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdürü Fatih Zer corona virüsü yendi.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdürü Fatih Zer corona virüsü

Kocaeli’nin pandemi hastanelerinden biri olan Derince eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin genç müdürü Fatih Zer bir süre önce corona virüsüne yakalanmıştı. Hastalığa yakalandığını sosyal medya paylaşımı ile duyuran Zer, “Bu sabah sıtma ile uyandım, hastaneye geldim. Ateşim yüksekti, tomografi çektik. Ufak bir leke var ve çok büyük leke değil. Ama ateş ve öksürük var” ifadelerini kullanmıştı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Fatih Zer corona virüsünü yendi. Zer yine sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Zer’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı:”14 gün boyunca hastanede devam eden tedavim süresince başta Sayın Sağlık Bakanımız, İl Sağlık Müdürümüz ve Sağlık İdarecilerimiz olmak suretiyle, arayıp şifa temennilerini dile getiren, mesaj atan, dualarını gönderen, bilgi almak için çalışanlarını ve beni defalarca arayan aileme, dostlarıma, arkadaşlarıma, sevdiklerime teşekkür ederim.

EV KARANTİNASI BAŞLADI

“Bu zor süreçte başta beni tedavi eden doktorlarımız ve hemşirelerimiz olmak üzere, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tüm çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım. Allah’ın izniyle 14 günlük evde karantina ve iyileşme sürecini de bir an önce atlatıp sizlerle olacağım. Güzel günlerde görüşmek üzere… Kalın sağlıcakla.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra’da olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle tüm plajlarda denize
Sıradaki Haber Kandıra’da tüm plajlarda denize giriş yasaklandı