Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir, belediye atıkları bertarafı için bugün ihaleye çıkıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, belediye atıklarının bertarafı işini yaptıracak. 10 yıllığına teslim edilecek iş için büyükşehir belediyesi bugün ihaleye çıkacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, belediye atıklarının bertarafı işini yaptıracak. 10 yıllığına

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, “Belediye Atıklarının Bertarafı Hizmeti İşi” için ihaleye çıkacak. Resmi Gazete’de yayınlanan ilana göre, söz konusu ihale Devlet İhale Kanunu kapsamında kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilecek. Büyükşehir belediyesinin İzmit’teki hizmet binasında düzenlenecek olan ihalede istenen ücretler de belli oldu.

292 BİN TL MUHAMMEN BEDEL

Belediye atıklarının bertarafı için muhammen bedel olarak 292 bin 865 TL + KDV, geçici teminat bedeli olarak da 8 milyon 785 bin 950 TL ücret talep edildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin söz konusu ihalesi için şartname bedelinin de 10 bin lira olduğu öğrenildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, atık işini 10 yıl süreyle yaptıracak.

İHALESİ BUGÜN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, belediye atıklarının bertarafı için 25 Şubat’ta ve saat 11.00’de ihaleye çıkacak. Büyükşehir belediyesinin İzmit’teki binasında kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilecek. Söz konusu ihaleye girecekler şartnamede ve Resmi Gazete’de yer alan bilgileri en geç ihale gününden bir gün önce büyükşehir belediyesinin ilgili birimine teslim edecek.

İLANA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN