Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor evinde yıkıldı! Karagümrük umut tazeledi

Süper Lig’in 33. haftasında Kocaelispor, sahasında Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Turka Kocaeli Stadı’nda oynanan mücadelede yeşil-siyahlılar, rakibine 1-0 mağlup olarak kritik bir kayıp yaşadı.

Süper Lig’in 33. haftasında Kocaelispor, sahasında Fatih Karagümrük’ü konuk etti.

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da kontrollü bir oyun ortaya koyarken, Kocaelispor özellikle Sousa ve Can Keleş ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. İlk yarının en net pozisyonlarından birinde Ahmet Oğuz’un kullandığı serbest vuruş sonrası Shov’un şutu yan ağlarda kaldı.

İkinci yarıya değişikliklerle başlayan Kocaelispor, oyunun kontrolünü eline almaya çalıştı. 50. dakikada sol kanattan yapılan ortada Sissoko’nun altıpas içinde topa dokunamaması tribünlerde büyük hayal kırıklığı yarattı.

Karagümrük ise yaptığı hamleyle sonuca gitmeyi başardı. 68. dakikada oyuna dahil olan Anıl Yiğit Çınar, yalnızca iki dakika sonra sağ kanattan yapılan ortada kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Kalan dakikalarda baskısını artırmaya çalışan Kocaelispor, aradığı beraberlik golünü bulamadı. Özellikle son bölümde yapılan ortalar ve duran toplar sonuç vermeyince yeşil-siyahlılar sahadan puansız ayrıldı.

Bu sonuçla birlikte Karagümrük puanını 27’ye yükselterek ligde kalma umutlarını son haftaya taşıdı. Kocaelispor ise 37 puanda kaldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarına başlayan Kocaelispor, transfer cephesinde uzun
Sıradaki Haber Kocaelispor’a güzel haber! Transfer yasağı kaldırıldı!