Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Mabel Matiz ve Onur Tuna gözaltında!

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bugün sabah saatlerinde ünlü isimlere yönelik olarak uyuşturucu soruşturması 25 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Bugün sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda Serenay Sarıkaya, Onur Tuna, Mirgün Cabas, Mabel Matiz gibi isimlerin adreslerine baskın düzenlendi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bugün sabah saatlerinde ünlü isimlere yönelik

Türkiye yeni güne operasyonla uyandı. Ünlü isimlere yönelik olarak yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında 25 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. İstanbul Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturması kapsamında İstanbul Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, sabah saatlerinde İstanbul’un Beşiktaş, Sarıyer, Beyoğlu, Kağıthane, Üsküdar ilçeleri ile Muğla’daki bir adres olmak üzere toplam 25 farklı adrese operasyon gerçekleştirdi.

Operasyon sonucunda aralarında Mabel Matiz, Feyza Civelek ve Volan Bahçekapılı’nın da olduğu 14 kişi gözaltına alındı. Geriye kalan 9 kişi hakkında da çalışmalar devam ediyor.

Gözaltına alınan isimler: Mabel MATİZ(Fatih KARACA), Feyza CİVELEK, Volkan BAHÇEKAPALI, Onur TUNA, Osman Haktan CANEVİ, Aslıhan TURANLI, Kübra İmren SİYAHDEMİR, Mehmet Rahşan, Cansu TEKİN, Özgür Deniz CELLAT, Tarık TUNCA BAKIR, Aycan YAĞCI, Tuğçe POSTOĞLU ve Eda DORA.

Hakkında gözaltı kararı verilen isimler: Serenay Sarıkaya, Berkay Şahin, Tan Taşcı, Yağmur Ünal, Mirgün Sırrı Cabas, Hakan Aydın (Blok 3), Mabel Matiz (Fatih Karaca), Feyza Civelek, Niran Ünsal, Volkan Bahçekapalı, Onur Tuna, Osman Haktan Canevi, Aslıhan Turanlı, Eren Kesimer, Kübra İmren Siyahdemir, Mehmet Rahşan, Cansu Tekin, Özgür Deniz Cellat, Yasemin İkbal, Tarık Tunca Bakır, Hanzede Gürkanlar, Aycan Yağcı, Tuğçe Postoğlu, Eda Dora ve Semiha Bezek.

SAVCILIKTAN AÇIKLAMA GELDİ

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Toplum sağlığı ve güvenliğini tehdit eden uyuşturucu maddeyle mücadele kapsamında, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturmalarda, kolluk güçlerimizce yakın zamanda gerçekleştirilen ve kamuoyuna da yansıyan operasyonlarla, bir yandan yurt dışından ülkemize deniz yoluyla sokulmak istenen yüksek miktarda kokain maddesi, karaya inmeden ele geçirilmişken; diğer yandan uyuşturucu madde imalat yerleri tespit edilerek, İstanbul’un farklı ilçelerinde bir çok uyuşturucu madde satıcısı tutuklanıp, ele geçirilen uyuşturucu maddeye ve suç teşkil eden diğer eşyaya el konulmuştur.

Uyuşturucu madde ticareti ve imalatı yapan şüphelilere yönelik olduğu gibi uyuşturucu madde kullanımını kolaylaştıran, yer temin eden ve kullanan şahıslara yönelik Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen bir başka soruşturmada ise elde edilen deliller çerçevesinde, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı‘na, 25 şüpheli hakkında 21/05/2026 tarihinde gözaltı, arama, biyolojik inceleme yaptırılması ve ifade alınmasına yönelik talimat verilmiştir.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli'de özel halk otobüsü şoförüyle durak nedeniyle tartışan ve yanında
Sıradaki Haber Kocaeli’de otobüs şoförünü tehdit etmişti: Yakalandı!