Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor, Linetty’nin sözleşmesini uzattı

Kocealispor, Karol Linetty’nin sözleşmesinde yer alan opsiyonun kullanıldığını açıkladı. Böylece Polonyalı oyuncunun sözleşmesi bir yıl daha uzatıldı.

Kocealispor, Karol Linetty’nin sözleşmesinde yer alan opsiyonun kullanıldığını açıkladı. Böylece

Trendyol Süper Lig’de 2025-2026 sezonun tamamlanması ve Kocaelispor’daki kongre sürecinin sona ermesiyle birlikte gözler transfere çevrildi. Yönetim, iç transferde Polonyalı orta saha Karol Linetty’nin sözleşmesinin uzatıldığını açıkladı. 31 yaşındaki deneyimli oyuncu 30 Haziran 2027 tarihine kadar Kocaelispor forması giymeye devam edecek.

Kocaelispor’dan yapılan açıklamada; “Futbolcumuz Karol Linetty’nin sözleşmesinde yer alan uzatım opsiyonu futbolcumuz tarafından kullanılmış olup sözleşme 2026-2027 sezonunu kapsayacak şekilde 30.06.2027 tarihine kadar uzatılmıştır” ifadesine yer verildi.

GEÇEN SEZON NE YAPTI?

Karol Linetty 2025-2026 sezonun başında İtalyan ekibi Torino’dan Kocaelispor’a transfer oldu. Yeşil siyahlılarla geçen sezon 25’i Süper Lig’de, 3’ü de Ziraat Türkiye Kupası’nda olmak üzere toplam 28 maça çıkan Polonyalı oyuncu, orta saha 3 asistlik katkı sağladı ve toplam 1.627 dakika sahada kaldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaelispor, uzun süredir görüşme halinde olduğu Hrvoje Smolcic transferi için
Sıradaki Haber Kocaelispor’dan Smolcic açıklaması: Transfer görüşmeleri durduruldu