Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi eski Satın Alma Müdürü Mehmet Şevket Verit gözaltına alındı

İzmit Belediyesi eski Özel Kalem Müdürü Ümit Duygu Çetiner’in serbest kalmasından sonra bugün de Leyla Hanım filminin yapımcısı Koral Altın gözaltına alınmıştı. Altın’dan sonra İzmit Belediyesi’nin eski Satın Alma Müdürü Mehmet Şevket Verit de gözaltına alındı.

İzmit Belediyesi eski Özel Kalem Müdürü Ümit Duygu Çetiner’in serbest

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İzmit Belediyesi eski Özel Kalem Müdürü Ümit Duygu Çetinkaya 2 Temmuz Perşembe günü gözaltına alınmıştı. İstanbul’a getirilen Çetinkaya adliyedeki işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı. Soruşturma kapsamında bugün de film yapımcısı Koral Altın hakkında da gözaltı kararı verilmişti.

LEYLA HANIM FİLMİNİN YAPIMCISIYDI

Türkiye’nin ilk kadın belediye başkanı Leyla Atakan’ın hayatını konu edinen Leyla Hanım filminin yapımcısı olan Koral Altın, ifadesi alınmak üzere İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nün Vatan Caddesi’nde yer alan yerleşkesine götürüldü.

ESKİ SATIN ALMA MÜDÜRÜ GÖZALTINDA

Altın’ın ardından İzmit Belediyesi eski Satın Alma Müdürü ve günümüzde de Spor Müdürlüğü personeli olarak görev yapan Mehmet Şevket Verit, sabah erken saatlerde gözaltına alındı. Verit’in de ifade işlemleri için Vatan Caddesi’ne götürüldüğü öğrenildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İzmit Belediyesi tarafından kurulması planlanan asfalt plenti tesisindeki araç ve
Sıradaki Haber Hürriyet’e 88,5 milyon TL’lik borçlanma yetkisi!