Afyon’da gerçekleştirilen il karması seçmelerinde tatamiye çıkan Kartepe Belediyespor Kulübü sporcuları Cemre Birce Özcan ve Hayrunisa Sadan, başarılı performanslarıyla seçmeleri geçerek Kocaeli il takımında yer almaya hak kazandı. Genç sporcuların başarısı, Kartepe Belediyespor camiasında da büyük sevinç yaşattı.
AFYON’DA ZİRVENİN SAHİBİ OLDU
Afyon’da gerçekleştirilen Türkiye finallerinde 54+ kilo kategorisinde mücadele eden Hayrunisa Sadan, sergilediği üstün performansla dikkat çekti. Rakiplerini tek tek mağlup eden genç sporcu, kategorisini birinci sırada tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı.
KOCAELİ İL TAKIMI TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ
Hayrunisa Sadan’ın bireysel şampiyonluğu, takım sıralamasına da önemli katkı sağladı. Kartepe Belediyesporlu sporcunun elde ettiği birincilikle Kocaeli il takımı, Türkiye genelinde üçüncü olmayı başardı. Böylece Sadan, hem Kartepe’yi hem de Kocaeli’yi başarıyla temsil ederek çifte gurur yaşattı.
KARTEPE’NİN GENÇ SPORCULARINDAN BÜYÜK BAŞARI
Altyapıdan yetişen sporcuların ulusal organizasyonlarda elde ettiği dereceler, Kartepe’de spora yapılan çalışmaların karşılığını vermeye devam ediyor. Hayrunisa Sadan’ın Türkiye finallerinde şampiyonluğa ulaşması Kartepe sporuna önemli bir başarı daha kazandırdı.
