Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Hürriyet’le yarışsa Büyükakın’a oy veririm” diyen Sefa Sirmen’e Büyükşehir’den sürpriz ziyaret!

Kocaeli’nin eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen’e, yeğeni Olcay Sirmen’in vefatı nedeniyle taziye ziyaretleri sürüyor. Geçtiğimiz hafta “Fatma Kaplan Hürriyet ile Tahir Büyükakın yarışsa Büyükakın’a oy veririm” sözleriyle dikkat çeken Sirmen’i, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin üst yönetimi ziyaret etti.

Kocaeli’nin eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen’e, yeğeni Olcay

Kocaeli siyasetinin önemli isimlerinden, eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen’in yeğeni Olcay Sirmen’in vefatının ardından taziye ziyaretleri devam ediyor. Sirmen’e son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden dikkat çeken bir ziyaret gerçekleştirildi.

BARAÇLI VE BALABAN’DAN TAZİYE ZİYARETİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ile Genel Sekreter Yardımcısı Numan Balaban, Sefa Sirmen’i ziyaret ederek yeğeni Olcay Sirmen’in vefatı nedeniyle başsağlığı dileklerini iletti.

Ziyaret, Sirmen’in geçtiğimiz hafta yaptığı ve Kocaeli siyasetinde geniş yankı uyandıran açıklamalarının hemen ardından gerçekleşmesi nedeniyle ayrıca dikkat çekti.

“BÜYÜKAKIN’A OY VERİRİM” DEMİŞTİ

Geçtiğimiz hafta gazetecilerle bir araya gelen Sefa Sirmen’e, olası bir yerel seçimde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın karşı karşıya gelmesi durumunda tercihini kimden yana kullanacağı sorulmuştu.

Sirmen bu soruya, “Tahir Büyükakın’a oy veririm” yanıtını vermişti. Uzun yıllar CHP çatısı altında siyaset yapan ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Sirmen’in bu açıklaması kent siyasetinin en çok konuşulan başlıklarından biri olmuştu.

Sirmen’in dikkat çeken sözlerinin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin en üst düzey bürokratlarından Hayri Baraçlı ve Numan Balaban’ın gerçekleştirdiği taziye ziyareti de siyasi kulislerde dikkat çeken bir gelişme olarak kayda geçti.