Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mert Kavşut’tan istifa iddilarına yalanlama: Çok istiyorlarsa kongreye gitmekten korkmasınlar

Kocaelispor’un deneyimli yöneticilerinden olan Mert Kavşut’un kulüp yönetimi tarafından istifasının istendiği iddia edildi. Yaşanan gelişme açıklama yapan Kavşut, “Dereyi geçene kadar dostluk yapanlar yönetimde değişikliği çok istiyorlarsa kongreye gitmekten korkmasınlar” dedi.

Kocaelispor’un deneyimli yöneticilerinden olan Mert Kavşut’un kulüp yönetimi tarafından istifasının

Kocaelispor yönetiminin istifasını istediği ve kendisinin de kabul ettiği öne sürülen Mert Kavşut, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Kocaelispor Genel Kurulunun kendisine yetki verdiğini belirten Kavşut’tan kongre çıkışı geldi.

Mert Kavşut’un paylaşımı şöyle: “Bazı gazetelerde çıkan, şahsımın Kocaelispor Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa ettiğime dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır. İradem dışı bir dilekçeyi 60 yıllık bir camianın karar defterine işletecek kadar geri dönülmez bir hata yapılacağına inanmak istemiyorum. Formasını giydiğim, tribününde gençliğimin en güzel yıllarını feda ettiğim kulübümde yönetici olma yetkisini bana Kocaelispor Genel Kurul Üyeleri vermiştir, dereyi geçene kadar dostluk yapanlar yönetimde değişikliği çok istiyorlarsa kongreye gitmekten korkmasınlar çünkü ben korkmuyorum HodriMeydan!!”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türkiye ve Fransa arasında Turka Araç Muayene İstasyonu Kocaelispor Stadyumu’nda
Sıradaki Haber Türkiye- Fransa karşılaşmasının hakemi belli oldu