Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Necmi Bulut’un 26 komiteyi kazandı!

Kocaeli Ticaret Odası’nın organ seçimlerinde Necmi Bulut’un Mavi Listesi büyük üstünlük sağladı. Mavi Liste 27 meslek grubunun 26’sını kazanırken, Fatih Sultan Aşam’ın Kırmızı Listesi yalnızca bir grupta başarı elde edebildi.

Kocaeli Ticaret Odası’nın organ seçimlerinde Necmi Bulut’un Mavi Listesi büyük

Kocaeli Ticaret Odası’nda yeni dönemin meslek komitesi ve meclis üyelerini belirlemek amacıyla gerçekleştirilen seçimlerin sonuçları belli oldu. Mevcut Başkan Necmi Bulut’un Mavi Listesi, sandıklarda rakibine büyük fark attı.

MAVİ LİSTE 26 KOMİTEYİ KAZANDI

Necmi Bulut’un ekibi 27 meslek grubunun tamamında liste çıkarırken, Fatih Sultan Aşam’ın Kırmızı Listesi 13 grupta yarışa katıldı. Bulut’un listesi 14 grupta rakipsiz olarak seçime girdi. İki listenin karşı karşıya geldiği 13 meslek grubunun 12’sinde de Mavi Liste üstünlük sağladı. Böylece Necmi Bulut’un ekibi toplam 26 meslek grubunu kazanarak KOTO Meclisi’nde ezici çoğunluğu elde etti.

KIRMIZI LİSTEYE YALNIZCA BİR KOMİTE

KOTO yönetiminde değişim hedefiyle seçime giren Fatih Sultan Aşam’ın Kırmızı Listesi ise yarıştığı 13 meslek grubundan yalnızca birini kazanabildi. Ortaya çıkan 26’ya 1’lik sonuç, KOTO’daki başkanlık yarışının da büyük ölçüde Necmi Bulut lehine şekillenmesini sağladı.

BAŞKANI YENİ MECLİS BELİRLEYECEK

KOTO üyeleri bu seçimde doğrudan yönetim kurulu başkanını değil, meslek komiteleri ile meclis üyelerini belirledi. Yeni KOTO Meclisi önümüzdeki süreçte toplanarak yönetim kurulu başkanı ve yönetim organları için seçim yapacak. Ancak Mavi Liste’nin sağladığı büyük çoğunluk nedeniyle Necmi Bulut’un yeniden başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, Kartepe Semt Polikliniği’nin altyapı tadilat işleri
Sıradaki Haber Kartepe Semt Polikliniği 1,2 milyon TL’ye elden geçecek!