Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Süleyman Karaman, AKP’ye mi geçiyor?

Gebze’nin saygın iş adamlarından biri olan Süleyman Karaman, 2009 yerel seçimlerinde CHP’den Gebze Belediye Meclisi üyesi seçilmişti.

Gebze’nin saygın iş adamlarından

Giresunlu olan ve oldukça geniş bir çevresi bulunan Karaman, geçtiğimiz aylarda şok bir kararla CHP’den istifa etmişti. Son dönemlerde Giresunlular Derneği’nin faaliyetlerine her zamankinden daha fazla önem veren ve pek çok etkinlik gerçekleştiren Karaman, AKP ile dirsek temasında olduğu konuşuluyor.

Karaman’a bazı siyasi partilerden teklif olduğu ancak AKP’ye sıcak baktığı ifade ediliyor. CHP’deki düzensizlik, başıboşlukla ilgili yakınlarına dert yana Karaman’ın önümüzdeki günlerde AKP’ye katılması hiç te sürpriz olmaz. Ancak Karaman, AKP’ye katılırsa bir yerlere aday gösterilir mi, yoksa AKP’nin “eritme politikasının” bir kurbanı mı olur? O şimdilik koca bir soru işareti. Bu soru işaretinin de noktası bize göre Giresunlular. Çünkü Karaman, ilimizdeki Giresunluları tek çatı altında toplamayı başarmış bir isim. Siyaset sahnesinde kısa süre yer almasına rağmen, “parti değiştirenler” sınıfına katılan Karaman, bakalım yerel seçimlere hangi siyasi partinin çatısında girecek? Bekleyip göreceğiz.