Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İSU 375 milyon TL’lik yatırım teşviğine başvurdu!

Kocaeli Büyükşehi Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına 375 milyon 900 bin TL’lik yatırım teşviği için başvuru yaptı.

Kocaeli Büyükşehi Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına

SEBO min 5Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının, Kasım 2020 dönemi yatırım teşvik belgesi listesi bugün yayımlandı. Yine Kocaeli’den bu listede onlarca firma yer aldı. Kocaeli’den başvuru yapan firmaların yatırım toplamı ise 800 milyon TL’ye yakın. En dikkat çekici başvuru ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğünden geldi.

İSU’DAN REKOR MİKTARDA BAŞVURU

İSU Genel Müdürlüğü, “Hizmetler ve genel kamu hizmetleri” kaleminde 375 milyon 900 bin TL’lik bir yatırım teşviği başvurusunda bulundu. İSU bu yatırım için KDV istinası istedi. İstihdam edilecek personel sayısı ise 100 olarak belirlendi.