Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmitli avukat saçını yakan kuaförden davacı oldu

İzmit’te geniş bir kesim tarafından tanınan avukat Bahar Ekinci işlem sırasında saçını yakan kuaförden şikayetçi oldu.

İzmit'te geniş bir kesim

Olay geçtiğimiz ay Yahya Kaptan Mahallesinde gerçekleşti. Arkadaşının tavsiyesi üzerine kuaföre giden Avukat Ekinci başına gelen olaylar karşısında adeta şok oldu. Yaklaşık 1 aydır çok üzgün ve mutsuz olduğunu söyleyen  avukat Bahar Ekinci yaşadıklarını şu cümlelerle anlattı: “Yakınım tavsiyesi üzerine Yahya kaptan mahallesinde bulunan kuaföre gittim, özellikle sarı saç istediğimi söyledim. Saçımı sarıya boyadı ve dip boyası geldiğinde tekrar gelmemi öyledi. 2. kez gittiğimde saçımı yıkamadan sonra saçlarımda öbek öbek kopları fark ettim ve bunun ne olduğunu sordum hiç bir tepki vermedi.”

PARASINI ALDI, BİR ÖZÜR DAHİ DİLEMEDİ

O an inanılmaz üzüldüğünü ve psikolojisinin bozulduğunu söyleyen Avukat Ekinci “Salonda personelinin yanında kendisi ile polemiğe girmemek için ücretini sordum ve saçımı yakmasına rağmen benden 420 tl para aldı ve hiç bir şekilde özür dilemedi. Daha sonra eşim kendisini aradığında ise saçma bir savunma yaparak beyne çok yakın olduğunu kopmaların o yüzden yaşandığını söyledi. Fakat kopan yerlerde boya dahi yoktu. Her gün insanlarla iç içeyim görünüm her kadın gibi benim için de önemli günlerdir moralim çok bozuk.

TAMİNAT DAVASI AÇTI

Avukat Ekinci saçının düzelmesinin en az 1,2 yılı alacağını belirterek buna benzer çok sayıda emsal kararlar olduğunu belirterek kuaför hakkında maddi tazminat davası açtığını söyledi.