Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bakanlık Kocaeli’deki firmanın izin belgesini geri aldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yapı Denetim Uygulama Yönetmeliğinin gereğini yerine getirmeyen Kocaeli’den bir yapı denetim firmasının izin belgesini geri aldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yapı Denetim Uygulama Yönetmeliğinin gereğini yerine

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü’nden Yapı Denetim Uygulama Yönetmeliğinin 16’ncı maddesinin birinci fıkrası gereği çekirdek personel eksikliğini 90 takvim günü içerisinde tamamlamayan firmaların yapı denetim izin belgesi geri alındı.

GEÇİCİ OLARAK

Bu firmalardan biri de Kocaeli’den oldu. Bakanlık ilanında, “Kocaeli ilinde faaliyet gösteren 3430 belge no’lu LDS Yapı Denetim Ltd. Şti.’nin yapı denetim izin belgesi Bakanlık Makamının 26.01.2021 tarih ve 167856 sayılı Olur’u ile geçici olarak geri alındı.” denildi.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gebze Sendikalar Birliği, Ankara’da gerçekleştirilecek NATO Zirvesi’ni protesto etti. Gebze
Sıradaki Haber Gebze Sendikalar Birliği’nden NATO Zirvesi öncesi protesto: Bizim için yıkım ve savaş demektir!