Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Valilik uyardı: Gece 24.00’e kadar kar yağışı olacak

Kocaeli Valiliği, Kocaeli’yi etkisi altına alan yoğun kar yağışıyla ilgili  uyarıda bulundu. Valilik, yağışın gece 24.00’e kadar devam edeceğini bildirdi.

Kocaeli Valiliği, Kocaeli’yi etkisi altına alan yoğun kar yağışıyla ilgili 

Kocaeli Valiliği’nden yapılan kar yağışı uyarısında, şu ifadelere yer verildi: “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; halen Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde aralıklarla devam eden kar sağanaklarının, bu akşam geç saatleri kadar devam edeceği bildirilmiştir.

ZORUNLU OLMADIKÇA TOPLU ULAŞIM

Bugün (16.02.2021) gece saat:23.59’a kadar devam edeceği bildirilen yoğun kar yağışının yer yer (10/30 cm) olması beklendiğinden ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, buzlanma, don ve tipi olaylarına karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması, zorunlu hallerde de şahsi araçlar yerine toplu taşıma araçlarının tercih edilmesi önemle rica olunur.”

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli'de 5 Haziran'da etkili olan sıcak havanın ardından 6 Haziran
Sıradaki Haber Kocaeli’de hafta sonu serin başlıyor! 6 Haziran’da sıcaklık düşecek