Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- Pazarcıların brandalarını kim neden topladı?

Kocaeli Haber- İzmit’te Perşembe ve Cumartesi günleri kurulan pazar yerinde,  pazarcılara haber verilmeden brandaları toplandı

Kocaeli Haber- İzmit’te Perşembe ve Cumartesi günleri kurulan pazar yerinde,

Kocaeli Haber- İzmit Belediye Meclisi’nin bugünkü oturumunda MHP’li İlker Kazan ve Engin Duymaz, Doğu Kışla’da perşembe ve cumartesi günleri kurulan pazar yerinde güneş ve yağmurdan korunmak için astıkları brandaları haber verilmeden kaldırılmasını gündeme getirdi.

KİMSENİN HABERİ YOK

Meclis üyeleri önergelerinde, “Pazarcılar odasını ziyaret ettiğimizde başkan benim de haberim yok dedi. Görüntü olarak iyi olmaya bilir fakat bir çözüm istiyorlar mülkiyeti Büyükşehir’in işletmesi bizde alanın üstünün sundurmayla kapatılıp verilmesi hem kendileri hem de vatandaşın rahat etmesi için iyi bir çözüm olarak görülmektedir. Belediyemiz tarafından konu hakkında bir çalışma varmı dır? Belediyemiz tarafından bir çalışma yok ise çalışma yapılmasını talep ediyoruz” dedi.

İzmit Belediye Meclisi Başkanvekili Nejat Çakır ve CHP’li Meclis Üyesi Ünal Özmural, konuyla ilgili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’yle görüşüleceğini söyledi.

TUTUŞ GÖLKAY’I ÖRNEK GÖSTERDİ

AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, “İzmit Belediyesinin tamamıyla kent sorumluluğunda olduğu hiçbir işi yapmıyor. Örneğin Gölkay. Hiçbir şey yapılmıyor. Ben Tahir Bey’den bir ricacı olayım. Tahir Bey dese ki, ‘Gölkay’ı yapayım’ belediye karşı çıkmaz” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Öğretim Üyesi Uzm. Dr. Hülya Çerçi Akçay, süt dişlerinin "nasıl
Sıradaki Haber Uzmanından uyarı: “Nasıl olsa düşecek” denilen süt dişleri okul başarısını etkiliyor