Mülkiyeti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait üç iş yeri 3 yıllığına kiralanacak. Açık Teklif Usulü ile kiralama ihaleleri yapılacak üç yer; İzmit-Yahya Kaptan Mah. Dolunay Sk. No:7 Kafeterya-Çay Bahçesi, İzmit-Kozluk Mahallesi Salim Dervişoğlu Caddesi No: 44/2 (Sekapark)Balık Ek Satış Yeri ve İzmit-Kadıköy Mahallesi Vezir Sokak No:1 (Anıtpark) Kafeterya-Çay Bahçesi kiralanacak.
NE KADAR İSTENİYOR?
Yahya Kaptan’daki çay bahçesi için aylık 6 bin TL +KDV, Anıtpark’taki çay bahçesi için 5 bin 150 TL+KDV isteniyor. Balık satış yeri için ise 4 bin 500 TL+KDV isteniyor. Yahya Kaptan’daki çay bahçesi için ihale 6 Mayıs günü saat 10.06’da diğer iki iş yerinin ihalesi ise 13 Mayıs günü saat 10.06’da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek.
İSTEKLİLERDE ARANACAK BELGELER
1-İhale şartname bedeline ait makbuz (KBB. Emlak ve İst. Dai. Bşk.dan bedeli karşılığı alınarak) makbuz aslı dosyasına konulacak, 2-Geçici teminat yatırıldığına dair makbuz aslı, 3-İştirak teminatı yatırıldığına dair makbuz aslı, 4-KBB’den “Borcu yoktur” belgesi, 5-Vekâleten katılımda Noter tas. Vekâletname ile vekilin Noter imza beyanı, 6-Ortak katılımda Noter tas. Ortak Girişim Beyanı,
GERÇEK KİŞİLERDEN
1-Noter tasdikli imza beyannamesi, 2-Nüfus Kayıt Örneği, 3-İkametgâh Senedi,
TÜZEL KİŞİLERDEN
1-Tüzel kişiliğin Noter tasdikli imza sirküleri, 2-Şirketin Adres beyanı, 3-Son yıla ait Oda Kayıt Belgesi
* İstekliler, şartnamede ve yukarıda istenen bütün bilgi ve belgelerin asıllarını veya Noter tasdikli suretlerini eksiksiz hazırlayıp, dosyalarını en geç ihale gününden 1 (bir) iş günü önce Saat: 12:30’a kadar KBB Yeni Hiz. Binası A Blk. Zemin katta bulunan Yazı İşl.ve Kar. Da. Bşk. Encümen Şb. Md. verebilecekleri gibi aynı saatte ulaşmak şartı ile iadeli taahhütlü posta olarak da gönderebilirler.
* İdare, ihaleleri yapıp yapmamakta serbest olup, 2886 sayılı DİK 17.Maddesi gereğince ilan olunur.