Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Partililer Yıldızlı’ya yüklendi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın Çayırova Yerel Yönetimler Toplantısı’da yaptığı “100 yıllık hesaplaşma” açıklamasının ardından CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı Büyükakın’a tepki göstermişti. Ak Partililer açıklamaları üzerinden Yıldızlı’ya yüklendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın Çayırova Yerel Yönetimler Toplantısı’da

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın Çayırova Yerel Yönetimler Toplantısı’da yaptığı “100 yıllık hesaplaşma” açıklamasının ardından CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı Büyükakın’a tepki göstermişti. Ak Partililer açıklamaları üzerinden Yıldızlı’ya yüklendi. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney Yıldızlı’nın , Büyükakın’ın sözlerini çarpıttığını ifafe ederken AK Parti İzmit Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş da Yıldızlı’ya ‘ihale kovalayan başkan’ göndermesinde bulundu.

Ali Güney’in konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

MİLLETİMİZ SİZİ ÇOK İYİ BİLİYOR

“İzmit’te Atatürk heykelini bile doğru düzgün yapamayanlar, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın Cumhuriyetimizin 100.yılına ithafen sarf ettiği sözleri çarpıtıp, Cumhuriyet ilkeleri ve Kurtuluş Savaşı Mücadelesi’yle kendisini karşı karşıya getirmeye çalışmışlar. Ne yaparsanız yapın, Aziz Milletimiz sizin bölücülerle gizli pazarlıklar yaptığınızı, İngiliz Büyükelçisi ile baş başa balık sefasını milletimizin ihtiyaçlarından daha çok önemsediğinizi, Demokrasinin yolunun Diyarbakır’dan geçtiğini söyleyecek kadar Türkiye’nin kuruluş ilkelerinden koptuğunuzu çok iyi biliyor. Çöp kutusundan yemek topluyorlar yalanınız nasıl tutmadıysa, siyasi hazımsızlıkla ortaya attığınız bu iftira da yine sizi küçültecektir.”

Muharrem Tutuş ise Yıldızlı’ya şu cümlelerle cevap verdi:

SAMİMİYETİNİ GÖRELİM

“İhale kovalamaktan kalan zamanlarda basın açıklaması hazırlayınca böyle oluyor… İşine geldiği yerde, HDP yasal zeminde kurulmuş resmi ortak. İşine gelmeyince ve ortağınız terör örgütü bayrağı açınca, vay efendim izin vermeseydin. Bu kadar engin memleket sevgin ile ve ihale kovalamaktan da vakit bulabildiğin bir ara; Bir kez olsun ortağınız Hdp’ye de bir rest çek, samimiyetini görelim…”