Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nevzat Doğan belediyeden vazgeçemedi

İzmit Belediyesi eski Başkanı Nevzat Doğan’ın aktif olarak kullandığı 92 bin kişilik Facebook sayfasında iletişim bölümüne tıklanıldığında İzmit Belediyesi resmi sitesine yönlendiriliyorsunuz.

İzmit Belediyesi eski Başkanı

SEBO min 5İzmit Belediyesi’nin bir önceki dönem belediye başkanı olan Nevzat Doğan, kişisel Facebook hesabına büyük yatırım yapmış 92 bin kişilik bir sayfa oluşturmuştu. Bu sayfanın parasının belediye bütçesinden ayrıldığı, ancak başkanın bu sayfayı giderken belediyeye devretmediği iddia edilmişti. Nevzat Doğan tarafından bu iddiaya henüz bir cevap verilmedi.

AKTİF OLARAK KULLANIYOR

Doğan şimdi ortağı olduğu Gebze Medar Hastanesi’nde koordinatör olarak çalışmaya devam ediyor. Doğan, sahip olduğu bu mavi tikli sayfasından kişisel paylaşımlar yapmaya ve sayfayı aktif olarak kullanmaya devam ediyor.

İZMİT BELEDİYESİ’NE YÖNLENDİRİYOR

Doğan’ın bu sayfasının iletişim bilgileri bölümüne tıkladığınızda ise İzmit Belediyesi’nin anasayfası açılıyor. Bu açılan anasayfada ise İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in fotoğrafıyla karşılaşıyorsunuz. Doğan’ın sayfasından Doğan’la iletişime geçmek isteyen herkes İzmit Belediyesi web sitesine giriyor.

Sayfasını aktif olarak kullanan Doğan’ın henüz bu işletişim bilgilerini değiştirmemiş olması, dikkat çekiyor.

nevzat dogan facebook

izmit belediyesi