Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeni meydan şekilleniyor

Yarımca’nın çehresini değiştirecek olan Kent Meydanı ve 75. Yıl Cumhuriyet Parkı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 2023’ün ilk gününde de inşaat ve düzenleme çalışmalarına ara verilmedi.

Yarımca’nın çehresini değiştirecek olan

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi’nin birlikte Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde hayata geçireceği Yarımca Kent Meydanı projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 12 dönümlük alanda hayata geçirilecek olan ve proje içerisinde 75. Yıl Cumhuriyet Parkı da yenileniyor.

İKİ KATLI YAPI YAPACAĞIZ

Proje kapsamında daha önce içerisinde sağlık ocağı ve muhtarlığında bulunduğu bina yıkıldı ve yenisi için de çalışmalar hızla başladı. Alt katı kafeterya ve kütüphanenin olacağı iki katlı binada yine Mimar Sinan Mahalle Muhtarlığı ve Sağlık Ocağı yer alacak.

CALISMALAR 2ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Düzenleme kapsamında caminin ön kısmı da vatandaşların oturabileceği, dinlenebileceği kent mobilyaları ile süslenecek. Park ile bütün olarak tasarlanan proje kapsamında; otopark, ahşap köprü geçişleri, yürüyüş yolları, çok amaçlı spor sahaları ve çocuk oyun alanları da olacak.