Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de “Siberağ” operasyonu!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Kocaeli’nin de aralarında yer aldığı 19 ilde siber suçlara karşı “Siberağ-9” operasyonu yapıldığını ve düzenlenen operasyonlarda 115 kişinin yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Kocaeli’nin de aralarında yer aldığı 19

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Kocaeli’nin de aralarında yer aldığı 19 ilde yasa dışı bahis, çevrimiçi çocuk müstehcenliği, ödeme sistemleri ve bilişim suçlarına yönelik olarak operasyon düzenlendiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 4 gün içinde düzenlenen “Siberağ-9” operasyonunda 115 kişinin yakalandığını ve bu kişilerden 17’sinin tutuklandığını, 2’sinin adi kontrol şartıyla serbest kaldığını ve 96 kişinin de işlemlerinin sürdüğünü belirtti.

Bakan Yerlikaya X hesabından yaptığı paylaşımda düzenlenen operasyonlarda 36 milyon lira değerinde 3 adet ev ile 3 adet araca Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı satılamaz şerhi koyarken; çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.