Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çenadağ’da temizlik seferberliği!

Derince Çınarlıdere Mesire alanı, sorumsuz kişilerce kirletiliyor. Geçen hafta çevre bilinci olan vatandaşlarca başlatılan gönüllü temizlik seferberliği bu hafta başka isimlerce devam ettiriliyor.

Derince Çınarlıdere Mesire alanı,

Kocaeli, Derince ilçesinde bulunan, yeşilliği ve doğa yürüyüşü imkanıyla Kocaelililere nefes aldıran Çınarlıdere Mesire alanı, sorumsuz kişilerce kirletiliyor. Bu alanda piknik yapan bilinçsiz şahıslar, pikniklerinin ardından yiyecek, ambalaj ve poşet gibi her türlü atığı piknik yaptıkları alanlara ve çevresine atıyor. Bu nedenle yaşanan kirlilik, yürüyüş yapan vatandaşları rahatsız ediyor.

GEÇEN HAFTA TEMİZLİK BAŞLATMIŞTI

Derince’de oturan Yavuz Şimşek ailesiyle birlikte Çınarlıdere’de doğa yürüyüşüne çıktığında kirlilikten rahatsız olan Yavuz Şimşek, çocuklarıyla bilikte alanda temizlik yapmıştı. Bu temizlik hareketini Derince’den Çenedağ’da Güven Deniz ve Hüseyin Yıldız devam ettirdi.

ÇÖP POŞETLERİYLE GELSİNLER

İki isim, ellerine taktıkları eldivenlerle büyük bir alanı çöpten arındırdı. Güven Deniz, “Buradan herkese sesleniyorum. Lütfen piknik yaptığımız alanları temiz tutalım. Çöplerimizi alan dışındaki çöp konteynırlarına atalım. Pikniğe gelen herkesten rica ediyorum. Yanınızda çöp poşetiyle gelip, kendi çöpleriyle birlikte çevredeki çöpleri de atsınlar” dedi.

cenedag

derince cenedag

cenedag temizlik

cenedag derince 2

Cenedag derince