Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir yolcu vapuru kiralamak için o tarihte ihaleye çıkacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, deniz seferlerine yeni bir araç kiralayacak. 4 iskele arasında hizmet verecek olan yolcu vapuru için büyükşehir belediyesi 21 Ocak’ta ihaleye çıkacak. Kocaeli Büyükşehir yolcu vapuru ihalesi kapsamında aracın detayları da belli oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, deniz seferlerine yeni bir araç kiralayacak. 4

ozel haberKocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğü, İzmit Körfezi’nde sürdürülen deniz yolculuğu taşıma işi kapsamında yolcu vapuru kiralayacak. Büyükşehir belediyesinin Kamu İhale Kanunu kapsamında açık ihale usulüyle ihaleye çıkması bekleniyor. 10 ay süreyle kiralanacak olan Kocaeli Büyükşehir yolcu vapuru, yazları en az 250, kışları da en az 120 kişiyi taşıyabilecek. Söz konusu deniz aracı İzmit, Gölcük, Değirmendere ve Karamürsel iskeleleri arasında hizmet verecek.

Kocaeli Buyuksehir yolcu vapuru kiralamak icin o tarihte ihaleye cikacak1KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR YOLCU VAPURU İHALESİ 21 OCAK’TA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin “İzmit-Gölcük-Değirmendere-Karamürsel İskeleleri (Hat-2) Arasında Denizden Yolcu Taşıma Amaçlı Yolcu Motoru Kiralama Hizmeti” kapsamındaki ihalesi 21 Ocak’ta gerçekleştirilecek. Kocaeli sınırları, İzmit Körfezi ve Marmara Denizi’nde kullanılmak üzere temin edilecek yolcu vapurunun kullanımına 1 Mart 2026 tarihinde başlanacak ve 31 Aralık 2026 tarihine kadar da hizmet verecek.

YAZLARI EN AZ 250 KİŞİYİ TAŞIYACAK

Kocaeli Büyükşehir yolcu vapuru aracının tescil boyu minimum 23 metre, maksimum 30 metre olacak. Yolcu vapuru kışları en az 120, yazları da en az 250 yolcuyu taşıyabilecek. Deniz aracı en az 1 Ocak 2025 tarihinde üretilmiş olacak, yolcu vapuru minimum 12 mil/saat sürat yapacak ve 12 mil/saat devamlı sürat yapmaya müsait olacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü’nün protokolü kapsamında
Sıradaki Haber Kocaeli Valiliği’nden önemli uyarı: TEM Otoyolu’nun o bölgesinde çalışma var!