Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’den İzmit Meclisi’nde Boss Medya ve Turgutspor sorusu!

İzmit Belediyesi’nin haziran ayı meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in başkanlığındaki toplantıda MHP Grubu Turgutspor’un tesislerini zarar görmesi ve belediyenin video çekim montajları için iş verdiği Boss Medya’yı sordu.

İzmit Belediyesi’nin haziran ayı meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. İzmit Belediye

İzmit Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı bugün saat 15.00’de başladı. Belsa Plaza’daki belediye binasında gerçekleştirilen meclis toplantısına İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet başkanlık yaptı ve toplantıda 10 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmit Belediye Meclis Üyeleri Okan Karagöz, Turgay Köseoğlu ve Fatih Galyan, Turgutspor ve Boss Medya hakkında önerge verdi.

TURGUTSPOR’UN TESİSLERİ ZARAR GÖRMÜŞTÜ

İzmit’te 30 Mayıs Cumartesi günü olumsuz hava şartları nedeniyle Turgutspor’un tesisleri sular altında kaldı. Yönetim ve mahalle halkının desteğiyle ayağa kaldırılan tesislerle ilgili MHP’li meclis üyeleri verdiği önergede şu ifadeler yer aldı: “Belediyemiz sınırlarında bulunan Turgutspor 30.05.2026 günü gerçekleşen olumsuz hava şartlarından tesisleri zarar görmüş olup zararlarının belediyemizce karşılanmasının uygunluğunun araştırılarak uygun olması durumunda yardımın yapılmasını Cumhur ittifakı olarak talep etmekteyiz.”

BİR KEZ DAHA BOSS MEDYA’YI SORDULAR

MHP Grubu Turgutspor’un yanı sıra Boss Medya’yı da sordu. Belediyenin 2022-2026 yılları arasında Boss Medya’ya video çekim ve montajı kapsamında hangi işlerin verildiği, yapılan çekimler için ne kadarlık ücret ödendiği, Boss Medya’nın kime ait olduğu ve adresinin neresi olduğu soruları soruldu. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, önergelere yazılı olarak cevap vereceklerini söyledi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İzmit Belediyesi’nin meclis toplantısında Topçular Mahallesi’ndeki toprak kayması gündeme geldi.
Sıradaki Haber Ak Partili Aykut Bozkurt’tan Hürriyet’e destek: Belediyenin suçu yok!