Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tek bildikleri reklam, şov ve iftira!

İzmit Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nda AKP Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş dal öğütme makinesi ile ne kadar gelir sağlandığını sormuştu. Ağaç dallarının İZAYDAŞ’a gitmeye devam ettiğini ifade eden Tutuş, “12 milyon tasarruf edeceğiz dedi, makinanın parası bile çıkmadı” ifadelerine yer verdi

İzmit Belediyesi Aralık Ayı

İzmit Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nda AKP Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş dal öğütme makinesi ile ne kadar gelir sağlandığını sormuştu. Dalların İZAYDAŞ’a gönderilmeye devam ettiğini belirten Tutuş, “12 milyon tasarruf edeceğiz dedi, makinanın parası bile çıkmadı” dedi. Önergesine yazılı cevap alan Tutuş konuyla ilgili şunları kaydetti: “12 milyon tasarruf edeceğiz dedi, makinanın parası bile çıkmadı. İzmit belediye başkanının, akıl almaz proje ve reklamlarından birinin daha gerçek yüzü ortaya çıktı.

İZAYDAŞ’A GÖNDERMEYE DEVAM ETTİK

1 yılda yaklaşık 12 milyon tasarruf sağlayacağız diyerek alınan dal öğütme makinasının reklamı da yalan çıktı. Aralık ayı meclis toplantısında vermiş olduğumuz önerge ile; ‘Bir yılda 12 milyon tasarruf sağlayacağız diyerek almış olduğunuz dal öğütme makinasından ne kadar gelir sağladınız?’ diye sorduk. Verilen cevapları kamuoyu ile paylaşıyorum. Belediyemizde bir adet seyyar olarak kullanılabilen makinadan vardı, biz 27.000₺ vererek bir tane de elektrikli aldık. Makina sayısını ikiye çıkartan belediye nedense; ‘bu dönemde dal budakları biz öğütmedik, İZAYDAŞ’a göndermeye devam ettik.’ diyor. Ve sonuç olarak, toplam öğütülen dal budak miktarı ise 3000 metreküptür denilmiştir.

İSTEKLERİ DE BECERİLERİ DE YOK

Şimdi, askıda fatura projesiyle 9 ayda 4 bin 880 TL ödeme yapılmış dediğimizde, ‘Vatandaş bağış yapmadı.’ diyerek kendi plansızlıklarının üstünü örtenler buna da, ‘Bu sene ağaçların dalı çok uzamadı.’ diyebilirler. Ama bunlar gerçeği değiştirmeyecek. Ne ihtiyaç sahiplerine hizmet götürecek, ne de belediyeyi doğru yönetecek istekleri de becerileri de yok. Tek bildikleri; Reklam, şov ve iftira atmak. Yılda 12 milyon tasarruf sağlayacağız diyerek reklamını izlediğimiz akıl dışı hesap, esasen bu dönem makinaya verilen parayı bile çıkartamayarak, maalesef yine halkımızı yanıltmıştır…”