Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

13 yaşındali kızdan amcasına taciz iftirası!

Kocaeli’de 13 yaşındaki R.Ö. adlı kız çocuğu, babasıyla tartışan amcasına taciz iftirası attı. Olay mahkemeye taşındı. Bugünkü duruşmada R.Ö., amcasına kızdığı için yalan söylediğini itiraf etti.

Kocaeli'de 13 yaşındaki R.Ö.

SEBO min 5Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün ilginç bir çocuğun cinsel istismarı davası görüldü. Sanık Birol Ö. ve müştekiler Ahmet Ö. ve Hacer Ö. duruşma salonunda hazır bulundu. Mağdure R.Ö. (13) ise pedagog eşliğinde telekonferans yöntemiyle duruşmaya katıldı.

“BABAMIN ÜZERİNE YÜRÜDÜĞÜ İÇİN”

2018 yılında yaşandığı iddia edilen olayla ilgili mağdur R.Ö. şöyle konuştu: “Aslında şu anda üzülüyorum. Amcamın hiçbir suçu yok. Amcam ev meselesi yüzünden babamın üzerine yürümesi nedeniyle böyle bir şey söyledim. Amcama kızmıştım. Rehber öğretmenime gidip planlamıştım. Amcam beni taciz etti dedim. Bir gün sonra beni çağırdılar.

“4 YAŞIMDAN BU YANA TEDAVİ GÖRÜYORUM”

Okul müdürümüzle birlikte beni karakola götürdüler. Benim orada eski psikiyatrım vardı. Benim özel bölgeme dokunduğunu anlattım. Beni öptü dedim. Ben 4 yaşımdan bu yana psikolojik tedavi görüyorum. İlaç kullandığım için şimdi iyiyim. Ben amcamlara giderdim. Onlarla da çok eğlenirdim. Amcamla aram çok iyiydi. Bana bir  kötülüğü olmadı. Daha önce bahsettiklerim hiç olmadı. Sıkıştığım zaman yalan söylerim. Benim bir şikayetim yok.”

“BEN AMCASIYIM…”

Sanık Birol Ö., “Ben amcasıyım. Anlatımlarına bir diyeceğim yok. Bir sıkıntım yok. Ben abimlerle görüşüyorum” dedi. Sanık avukatı beraat talep ederken mağdurenin anne ve babası da önceki beyanlarını tekrarladı ve mağdurenin anlatımlarını doğruladı. Karar bir ileri tarihe ertelendi.