Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

14 yaşındaki öğrencisiyle sevgili oldu, 2 yıl boyunca ilişkiye girdi, adli kontrolle serbest kaldı!

14 yaşındaki S.T. 7 yıldır düzenli olarak gittiği tekvando kursundaki eğitmeni E.Y. tarafından cinsel istismara uğradı. 2 yıl boyunca sevgili olduğuna inandırılan S.T. eğitmen ve karısı tarafından darp edildikten sonra şikayetçi oldu. Şikayetten 28 gün sonra gözaltına alınan E.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

14 yaşındaki S.T. 7
ugur

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 14 yaşındaki S.T. 7 yıldır düzenli olarak gittiği tekvando kursundaki eğitmeni tarafından cinsel istismara uğradı. Evli ve 2 çocuk babası eğitmen E.Y. tarafından sevgili olduğuna inandırılan S.T. 2 yıl boyunca düzenli olarak cinsel istismara maruz kaldı. Geçtiğimiz ay E.Y.’nin eşi D. ikili arasındaki mesajları fark etti ve durumu öğrendi. S.T. ile buluşan D. ‘Çocuklarımın babasından boşanacağımı mı sandın?’ diyerek küçük kızın telefonundaki mesajları ve resimleri sildi. Küçük kızı evine çağıran ve burada da darp eden D.’den sonra E.Y. de telefonunu kırdı, kafasını kesip lime lime etmekle tehdit etti.

2 YIL BOYUNCA SİSTEMATİK CİNSEL İSTİSMAR!

Bu tehditler sonrasında korkan ve karakola giden S.T. yaşadıklarını anlatarak E.Y.’den ve eşi D.’den şikayetçi oldu. Ancak haftalarca E.Y. hakkında hiçbir işlem yapılmadı. Şikayetin üzerinden tam 28 gün geçtikten sonra E.Y.’nin ifadesi alınabildi. Mahkemeye sevk edilen E.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 14 yaşındaki kız çocuğuna 2 yıl boyunca sistematik olarak cinsel istismarda bulunan E.Y.’nin sadece adli kontrolle serbest bırakılması şaşkınlık yarattı. Gölcük’te bir petshopu da bulunan E.Y.’nin mağduru kız çocuğunu telefonuna “french buldog” diye kaydettiği telefonundaki mesajlardan ortaya çıktı. Küçük kız çocuğu ile mesajlaşmaları da ele geçirilen E.Y.’nin serbest bir şekilde dolaşıyor olmasından dolayı S.T. ve ailesi tedirgin durumda…

SEVGİLİSİ OLDUĞUNA İNANDIRILDI!

Mağdur S.T. ilk ifadesinde yaşadıklarını ağlayarak özetle şöyle anlattı: “16 yaşındayım. Spor lisesinde okuyorum. Okul dışında haftada üç gün tekvando salonuna gidiyorum. Ablam ve annemle birlikte yaşıyorum. Annem ile babam onunla konuşmaya başlamadan birkaç ay önce boşanmışlardı. 2021 senesinde boşandılar. İlişkimiz 2021 yılının yaz aylarında başladı. Ağustos’un 1’inde sevgili olduk diyebilirim. Annem kızdıracak bir şey yaptığım zaman beni uyarıyor. Şiddeti yok ama çok kızıyor. Birisinin bana kızmasına, tepki göstermesine tahammül eden bir insan değilim. Çoğu şeyi anneme söylerdim. Babam ile bu durum olduktan sonra ve o kişi hayatıma girdikten sonra anneme anlatmamaya başladım. Beni üzen bir şey olduğu zaman E.’ye anlatırdım.

“TEKVANDO HOCAM”

E. Y. benim tekvando hocam. Babam boşanmalarından sonra bir gün salona geldi. Bana boşanmalarından dolayı acıtasyon yaptı. Ben onunla konuşmak istemedim, kovdum onu. Ben kötü olunca kızlar yanıma gelmek istedi ama E. onlara rahat bırakın kızı demiş ve o yanıma geldi, benimle konuştu. Bu olaydan sonra aramızda Whatsapp’tan filan konuşma olmaya başladı. Pandemi araya girdi. Sonrasında biz konuşmaya başladık. O zamanlar ne yapacağımı bilmiyordum. Bana yazmıştı. Ben de yazmak zorundaymışım gibi hissettim. Anneme söylersem adamı yanlış mı anlar, bir daha o salona gidemem mi diye düşündüm. Benim babam doğru düzgün bir insan değildi, onu doğru bir insan olarak görüyordum.

“ARKADAŞININ EVİNE GÖTÜRDÜ!”

Pandemiden dönünce E. Y. beni odasına çağırdı. Bana iyi misin nasılsın diye sordu. Sonra Whatsapp’tan konuşmaya başladık. Bu dönemde sevgili direkt olunuyor. Ben onun yanındayken kendimi büyük olarak görüyordum. Kendimden küçüklerle vakit geçirmemeye başladım. O gün, yani 1 Ağustos’ta Karamürsel tarafında K.T. isimli bir arkadaşının evi vardı. Karamürsel Ulaşlı’da bu ev. Bu eve gittik. Şarap içiyordu. Bana da koydu, ben de içtim. Yanıma gel dedi, ben de gittim. Sarıldım. Normalde de sarılırdım. Sarılınca eli ile özel bölgelerime dokunmaya başladı. Altıma dokundu. Böyle bir şey olmazsa ben kötü duruma düşerim diye düşündüm. Kendimi yapmak zorunda hissettim.”

ANLATIRKEN FENALAŞTI!

Maruz kaldıklarını anlatırken fenalaşan S.T., resimler üzerinden kendine yapılanları anlattı. Mağdur S.T., şahısla cinsel ilişki yaşadıklarını da ifadelerinde beyan etti. S.T. ifadesine şöyle devam etti: “Hafta bir kez buluşuyorduk. Bir hafta aralıkla cinsel ilişkiye giriyorduk. Bu olay 14 yaşımdan bu yana 2 haftada bir tekrarlandı. Ben susmuş oldum. Hep kendimi zorunda hissettim. Ablamın bir erkek arkadaşı vardı, o sizi kandırıyor. Tabi büyüğünüz, babanız yok ya sizden yararlanacak. Sizi kullanmaya çalışıyor diyordu. Böyle diyerek beni manipüle ediyordu. Yaklaşık 2 senedir sevgililik durumumuz var. E.’nin D. adında bir karısı ve iki çocuğu var. En son 2-3 hafta önce cinsel birliktelik yaşadık. D. bizim mesajlarımızı görmüş. Bu mesajları benim kötü durumda olduğumu, bana destek olduğunu anlatarak açıklamış. D. sürekli olarak üçümüz buluşalım diyormuş ona. İlişkimizi inkar etmiş. Bana D.’nin numarasını attı. Görüşmeniz lazım dedi. Gerçekleri mi söyleyeceğim yoksa ilişkimizin devam etmesi için yalan mı söyleyeceğim bilemedim. Bana ‘çift saati aldı mı’ diye sordu. Ben bir kere çift saati almıştım, ağzımdan kaçırdım.

“EŞİ KONUŞTU”

D. bu olaydan önce de bir şeyler hissetmiş. Bana bakışları çok değişikti. E.’ye benim neden selam vermediğimi filan soruyormuş. O gün D. ile bir kafede oturduk. Başta bana karşı iyi davranıyordu. Ağzımdan laf almaya çalışıyordu. Beni bu konuşmada ses kaydına almış. Telefonumu almaya çalıştı. Benim elim daha önceden sakatlanmıştı. Elimden tutarak çevirdi, çıt diye ses geldi. Sonra kolumdan tuttu telefonumu geri almamam için. Bir yandan telefonunda kaydımızı yapıyor, telefonumun fotoğraflarını çekiyordu. Bir yandan da hiçbir şey ortaya çıkmasın diye telefonumdakileri siliyordu. Kadın bunlara göz yumacaktı resmen. Bana, ‘Boşanacağımı mı düşünüyorsun? Çocuklarımın babasını bu duruma sokmam’ dedi. Sonra benim elimden tutarak ‘Ben senin ablan yaşındayım. Bana her şeyi anlatabilirsin’ dedi. Biz bu konuşmaları D.’nin arabasında Yahyakaptan’da yaptık.

EVLERİNDE DARP İDDİASI!

Ben onların evine gittim. Ayakkabılarımı çıkarttım. D. kapıyı açtı. Bakın kim gelmiş filan dedi. İçeri girdim. Konuşurken kadın birden ‘Bitireceğim’ diyerek ayağa kalktı. E. bana her şeyi anlattı. E. sana dokunmamış ki diye söyledi. Ben ne olduğunu anlamadım. Şok olmuştum. Oysa her şeyi anlatmıştım. D. çıldırdı. Bana vurmaya kalktı. E. onu tuttu. Sinir krizi geçiriyordu. Mutfağa gidip bıçak aldı. Bitireceğim onu diyordu. E. bıçağı elinden attırdı. D. ‘Onun da ağzına s…caksın. Bana yapıyorsun ya’ dedi. D. beni yere ittirdi. Boğazımı sıktı. Tokat attı. Kolumu tuttu. Benim bir süre gözüm karıncalandı. Yarı baygınlık gibi bir şey yaşadım. E. ‘kız anlatacaktı’ dedi. D. de, ‘uyanında anlatır’ dedi.

ÖLÜMLE TEHDİT İDDİASI!

Ailemden kimse sevgili olduğumuzu bilmiyordu. Sadece onun arkadaşı K. biliyordu. Benim de bilen arkadaşlarım vardı. Ş.E., N.Ö. ve Ş.K. isimli arkadaşlarım ilişkimizi biliyordu. E. ile fotoğraflarımız vardı. Beni eve bırakırken telefonumu kırdı. Müstehcen fotoğraflar değildi bunlar. Beni o gün arabayla eve götürürken ‘sen artık yaşamayacaksın. Arabayı kenara çekeceğim, senin kafanı keseceğim. Lime lime edeceğim’ diye tehdit etti. E. benim yaşımı hep biliyordu. Onun yanında büyümüştüm. 7 yaşımdan beri onun tekvando okulundaydım. Ama bana ‘sen 25 yaşında gözüküyorsun’ diyordu. Sen benim özelimsin diyordu. Bu ilişkiyi ailemden kimse fark etmedi. E. şu anda burada olduğumu bilmiyor.”