Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü trafiğe kapatmıştı, tutuklandı!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü üzerinde ‘SMA’ yazılı araçla trafiğe kapatan şüpheli çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü üzerinde 'SMA' yazılı araçla trafiğe kapatan

Dün akşam saatlerinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne üzerinde sprey boya ile ‘SMA’ yazılı araçla gelerek trafiğe kapatan şüpheli Resul Can Çatı, polis ekiplerince ikna çalışmalarının ardından gözaltına alınmıştı.

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan şüpheli Çatı, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Burada Savcılığa ifade veren şüpheli, daha sonra çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe ‘trafik güvenliğini tehlikeye sokmak’ ve ‘halk arasında korku ve panik oluşturmak amacıyla tehdit’ suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada futbolcu
Sıradaki Haber Uğurcan Bekçi cinayeti davasında “yasa dışı bahis” iddiası