Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

21 bin liralık kabloyu sokak ortasından çaldılar!

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde Türk Telekom’a ait 21 bin liralık bakır kablo sokak ortasından çalındı. Olayla ilgili 3 kişi yakalandı, 1 kişi aranıyor.

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde Türk

Kocaeli İl Emniyet Müdürülüğü 15 gün içerisinde Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde Türk Telekom’a ait değeri 21 bin TL olan bakır kabloların çalınması olayını aydınlattı. Emniyet tarafından gerçekleştirilen operasyonda kablo hırsızlığına karıştığı tespit edilen 3 kişi yakalandı, 1 kişinin ise arama çalışmalarına devam edildiği öğrenildi. Yakalanan şahıslardan T.H.’nin 3, A.C.’nin 4, M.A.’nın ise 1 adet suç kaydı olduğu öğrenildi. Araması devam eden B.Y.’nin de 1 suç kaydı olduğu bilgisine ulaşıldı.

TUTUKLANDILAR

Şahısların Türk Telekom yazılı yelekler ve dubalarla kablo alt yapısı olan bölgelere gittiği, gündüz vakti Türk Telekom personeli gibi çalışma yaparak fiber kabloları çaldıkları tespit edildi. Sadece 15 günde 1778 metre kablo çalan şahıslarla birlikte Türk Telekom ibareli 3 adet yelek, Türk Telekom ibareli tanıtım kartı, 3 adet duba ile geçirildi. 13 Eylül Pazar günü nöbetçi mahkemeye çıkarılan şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.