Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

5 ay önce evlendiği eski eşini öld

Kocaeli’nde geniş bir kesim

Kocaeli’nde geniş bir kesim tarafından tanınan iş insanı Gülsüm Zeynep Ünlütürk ve annesi Melahat Ünlütürk Sakarya Taraklı’da bulunan bir termal tesisinde, eski kocası tarafından öldürüldü.  Edinilen bilgi ve iddialara göre, kısa bir süre önce cezaevinden çıkan İsmail K., Kocaeli’nde de bir süre ikamet eden ve geniş bir kesim tarafından eski eşi Gülsüm Zeynep Ünlütürk’ün peşine düştü.

OLAY YERİNDEN KAÇTI

Eski eşinin Annesi Melahat Ünlütürk ile birlikte Sakarya Taraklı ilçesinde bulunan bir termalde olduğunu belirledikten sonra, peşlerinden termale giden K., eski eşi ve kayınvalidesini öldürdü. K., olay yerinden kaçarken,  emniyet ekipleri olayla ilgili  geniş çaplı soruşturma başlattı.

CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKMIŞ

Bölgede emlak ve tavukçuluk sektöründe çalışan iş adamı İsmail K. ile Gülsüm Zeynep Önlütürk’ün şubat ayında düğün yaparak ikinci evliliklerini yaptıkları ortaya çıktı.  İsmail K.’nın bir suçtan dolayı kaldığı cezaevinden izinli çıktığı ve acı olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.  İsmail K. olayın ardından polisi arayarak cinayeti anlattıktan sonra ortadan kayboldu.