Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Adam öldürdü “Ben daha çocuğum” dedi

Kocaeli Başiskele ilçesinde 1 Eylül 2019 günü Serdar İlter’i defalarca bıçaklayarak öldüren Tolga E. İçin müebbet hapis cezası, O.T., A.T. ve E.V. isimli şahısların ise Tolga E.’ye yardım etmekten 15 yıl cezalandırılması yönünde mütalaa verildi. Sanık Tolga E., “Ben daha çocuğum” dedi.

Kocaeli Başiskele ilçesinde 1

Sebahattin AydınOlay, Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde, 1 Eylül 2019 günü Başiskele Sahili’nde meydana geldi. Sahilde oturan M.Ş. ve arkadaşı Serdar İlter (31), yanlarına gelen Tolga E. (17)ile gürültü nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Tolga E., yanındaki bıçakla Serdar İlter’i vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. İlter, kanlar içinde yere yığılırken, Tolga E. olay yerinden kaçtı. Arkadaşının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan İlter, Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan İlter, doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi. Polis kaçan Tolga E.’yi yakalamak için başlattığı çalışmada, şüphelinin sahildeki oyun parkında gece vardiyasında çalıştığını belirledi. Adresi belirleyen ekipler, eve düzenledikleri operasyonla Tolga E.’yi gözaltına aldı. Öte yandan Tolga E’nin arkadaşları O.T., A.T. ve E.V’ da gözaltına alınmış ve O.T. ile A.T. tutuklanırken E.A. serbest bırakılmıştı.

SAVCI SANIK İÇİN MÜEBBET ARKADAŞLARI İÇİN 15 YIL İSTEDİ

Davanın duruşması bugün Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmeye devam edildi. Duruşmaya, tutuklu sanıklar Tolga E., O.T. ve A.T. SEGBİS ile bağlandı. Tutuksuz yargılanan sanık E.V. ise mahkeme salonunda hazır edildi. Cumhuriyet Savcısı, vermiş olduğu mütalaada O.T., A.T. ve E.V.’nin Serdar İlter’i öldüren Tolga .E.’ye yardım etme suçundan ayrı ayrı 15 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasına, T.E.’nin ise müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasını talep etti.

“SERDAR İÇİN YASİN OKUYORUM”

Böyle bir olayın olmasını istemediğini ifade eden Sanık O.T., “Ben Serdar’ı öldürmek için yardımda bulunmadım. Benim spor geçmişim var. Eğer öyle bir şey yapmak isteseydim tek başına yapardım, yardıma ihtiyacım olmazdı. Ben cezaevine girdiğim günden beri her perşembe ve cuma günleri ölen Serdar için Yasin okuyorum. Sizin affınıza sığınıyorum. Mütalaayı kabul etmiyorum” dedi.

SANIK “BEN DAHA ÇOCUĞUM” DEDİ

Pişman olduğunu söyleyen Tolga .E., “Ben daha çocuğum. Yaptığım hatanın da büyük olduğunun farkındayım. Bunu hayatım boyunca unutmayacağım ve sizin karşınıza çıkmayacağım” diye konuştu.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklar Tolga E., O.T., A.T.’nin tutukluluk halinin devamına karar vererek dosyayı incelemek ve karar vermek için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.