Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aile sağlığı merkezinden koronavirüs aşısı çaldı!

İzmit ilçesinde bulunan bir aile sağlığı merkezinde ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. 28 Haziran’da gerçekleşen olayda, saat 16.00 sıralarında eski sağlık çalışanı N.A.B. aile sağlığı merkezine geldi.

İzmit ilçesinde bulunan bir

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde eski bir sağlık çalışanı, aile sağlığı merkezine girerek koronavirüs aşısı çaldı. Koridordaki kamera tarafından görüntülendiğinden habersiz olan şahsın burada bir süre kimsenin bulunmadığı bir anı kolladığı tespit edildi. Ekiplerin çalışması sonucu yakalanıp gözaltına alınan şahsın, aşı şişelerini koleksiyon için aldığını söylediği ortaya çıktı.

KORİDORDA BİR SÜRE UYGUN ANIN GELMESİNİ BEKLEDİ

Aşıların bulunduğu odanın önünde bir süre bekleyen şahıs, önce koridorda ve aşı odasında kimsenin bulunmadığı bir anı bekledi. Hemen ardından ise içeriye girerek 1 flakon (6 kişilik doz) korona virüs aşısını çaldı.

ÇIKARKEN PERSONEL İLE GÖZ GÖZE GELDİ

Şahsın koridorda beklemesi ve aşı odasına girip çıkması ise sağlık merkezinin güvenlik kamerasına yansıdı. Zanlının odadan çıkarken, aile sağlığı merkezinde görev yapan kadın personel ile göz göze geldiği görüldü.

İFADESİNDE KOLEKSİYON AMACIYLA ALDIĞINI SÖYLEDİ

Olayın ardından ekipler detaylı çalışma başlattı. Eski sağlık çalışanı N.A.B. gözaltına alındı. Olaydan yaklaşık 3 saat sonra yakalanan N.A.B.’nin aldığı aşı şişesine el koyuldu. N.A.B., ifadesinde, aşı şişesini koleksiyon amaçlı aldığını söyledi. Soruşturma devam ediyor.