Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aracı durdurup sürücüyü gasp ettiler!

Kocaeli Haber. İzmit’te durdurdukları otomobil sürücüsünü silah zoru ile gasp ettikleri öne sürülen 5 kişi polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Aracı durdurup sürücüyü gasp eden şüphelilerden 4 kişi tutuklanırken 1 kişi ise serbest bırakıldı.

Kocaeli Haber. İzmit’te durdurdukları

Kocaeli Haber. Alınan bilgiye göre İzmit Alikahya Mahallesinde 10 Aralık 2020 günü meydana gelen olayda, H.A. aracı ile seyir halindeyken, önünün keserek aracını durdurduğu iddia edilen 5 kişi, kendisine silah çekti. Üzerinde bulunan değerli eşyaları alıp, hesabından kendi hesaplarına zorla para aktardı. Ardından da aracını da gasp ederek olay yerinden ayrıldılar. H.A’nın durumu polise bildirmesi üzerine Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

3’Ü TUTUKLANDI BİRİ SERBEST

Polis ekiplerin yapmış olduğu MOBESE, güvenlik kamerası incelemelerinin ardından olayın zanlıları olarak tespit edilen U.Y., E. T., N. E., M. K. ve M. Y. İzmit İlçesinde düzenlenen operasyon ile gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanan şüpheliler Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Şüphelilerden U.Y., E. T., N. E., M. Y tutuklanırken M. K. ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.