Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te başından vurulmuş olarak bulundu!

Kocaeli Haber İzmit Malta Mahallesi Portakal Hafız Rüştü Bey Caddesi’nde terk edilmiş bir aracın yanında başından vurulmuş olarak bulunan gencin Çağrı Yıldız olduğu öğrenildi.

Kocaeli Haber İzmit Malta Mahallesi Portakal Hafız Rüştü Bey Caddesi'nde

Kocaeli Haber İzmit Malta Mahallesi Portakal Hafız Rüştü Bey Caddesi üzerinde sabah saatlerinde terk edilmiş bir araç ve birkaç metre ileride başından vurulmuş bir şahıs olduğunu gören vatandaşlar, hemen durumu 112 acil yardım hattına bildirdi.  Kısa sürede olay yerine gelen polis ve 112 ekipleri,, yapmış oldukları kontrollerde   şahısın hayatını kaybettiğini tespit etti.

ÇAĞRI YILDIZ OLDUĞU ANLAŞILDI

Olay yerinde yapılan incelemelerde, olayda yaşamını yitiren kişinin 26 yaşındaki Çağrı Yıldız olduğu ve olay yerinde bulunan 34 JM 3175 plakalı aracın da kendisine ait olduğu tespit edildi.  Olayı haber alarak bölgeye gelen Yıldız ailesinin yakınları sinir krizleri geçirdi.

AİLE YASA BOĞULDU!

Oğlunun ölüm haberi ile yasa boğulan baba Muhammer Yıldız, oğlundan Pazartesi gününden bu yana hiçbir haber alamadıklarını ve kendisini aradıklarında da ulaşamadıklarını söyledi. Psikolojik rahatsızlığı bulunduğu da ileri sürülen Çağrı Yıldız’ın cenazesi,  olay yerinde tamamlanan işlemleri sonrası Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.  Polis  olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Cagri Yildiz

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli'de görevi başındaki zabıta personelinin, koltuk değneğiyle yürümekte güçlük
Sıradaki Haber Kocaeli Zabıtası’ndan yürekleri ısıtan olay: Koltuk değnekli öğrenci için bakın ne yaptı