Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Askere gitmeye hazırlanıyordu kendini vurdu

Körfez Esentepe Mahallesi Şirin Sokak Numara 4’te oturan 23 yaşındaki genç, tabancayla başına ateş ederek iddialara göre intihar teşebbüsünde bulundu.

Körfez Esentepe Mahallesi Şirin

Körfez Esentepe Mahallesi Şirin Sokakta bulunan bir evde meydana gelen olayda Abdulsamet Ç. (23), tabancayla başına ateş ederek intihar teşebbüsünde bulundu. Evden silah sesi gelmesi üzerine içeri koşan anne Suzan Ç., oğlunu kanlar içinde buldu ve hemen komşulardan yardım istedi.

HASTANEYE KALDIRDILAR

Komşular tarafından çağrılan sağlık ekipleri eve geldiklerinde Abdulsamet Ç.’yi kanlar içinde buldular. Yapılan ilk müdahale sonrasında ağır yaralı olan Abdulsamet Ç., Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Abdulsamet Ç.’ye burada müdahale edilerek hayatta tutulmaya çalışılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

YAKINDA ASKERE GİDECEKTİ

Evde kimsenin olmadığı sırada silahla vurulan Abdulsamet Ç., aile yakınları ile birlikte müzisyenlik yapıyordu. Düğün ve cemiyetlerde müzik çalan gencin pandemi döneminde işsiz kaldığı için bunalıma girmiş olabileceği söylenirken, yakında askere gitmeye hazırlandığı öğrenildi.