Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Atlı polisler İzmit sahilinde göreve başladı

İzmit’te gençlerin yoğunlukla tercih ettiği sahil bandında atlı polisler göreve başladı. Ankara’dan 1 hafta süreyle görevlendirilen atlı ekipler, bölgede devriye gezecek.

İzmit'te gençlerin yoğunlukla tercih

İzmit’te yaz akşamları gençlerin tercihi olan sahil bandında, atlı polisler görev yapmaya başladı. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından İzmit’te 1 hafta süre ile görevlendirilen atlı polisler, bölgede devriye gezmeye başladı. Bugün İzmit’te ilk kez göreve çıkan atlı polisler, çevredekilerin de ilgi odağı oldu. Atları seven ve polislerle sohbet eden gençler, bölgede bu tür birliklerin bulunmasının kendilerine güven verdiğini söyledi.

GBT YAPTILAR

Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı atlı birlikler Kocaeli’nin İzmit ilçesinde sahil boyunca asayiş denetimi gerçekleştirdi. Ankara’dan bir hafta süreyle gelen atlı birlikler, şüpheli gördükleri kişilerin Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrollerini yaptı. Birlikleri gören vatandaşlar ekiplerin yanına gelerek atları sevdi. Kontrolden çok memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, asayiş olaylarının atla daha kısa sürede müdahale edilebileceğini söyledi.