Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Azılı hırsızlar yakayı ele verdi

İzmit ilçesinde girdikleri bir evden altın, ziynet eşyası ve nakit para çaldıkları öne sürülen ve benzer suçlardan çok sayıda kayıtları olduğu öne sürülen 6’sı kadın 7 şüpheli, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

İzmit ilçesinde girdikleri bir

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan bir eve 9 Eylül günü giren hırsızlar, evden 40 gram altın, 1 adet çeyrek altın, 410 dolar ve 7 bin TL nakit parayı çaldıktan sonra kayıplara karıştı. İhbar üzerine olayla ilgili inceleme başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri şüphelilerin kimliğini tespit etti. Polis ekiplerince düzenlenen operasyonda çeşitli suçlardan 72 adet suç kaydı bulunan Z.O., 37 adet suç kaydı bulunan Y.U., 4 adet suç kaydı bulunan N.U., 21 adet suç kaydı bulunan C.T, yaşı küçük olan S.O., 2 ayrı hırsızlık suçundan aranması bulunan M.G. ve 68 adet suç kaydı bulunan S.V.  isimli 6’sı kadın 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheliler Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Şüphelilerden S.O., N.U. ve M.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken C.T, Y.U., Z.O. ve S.V. tutuklanarak cezaevine gönderildi.