Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Baba oğuldan haraç istedi 6 yıl ceza aldı!

Kocaeli’de baba oğuldan haraç isteyen ve para alamadığı için baba oğlun evine silahlı saldırıda bulunan Metin K., 6 yıl hapis cezası aldı.

Kocaeli'de baba oğuldan haraç

SEBO min 5Kocaeli’nin Körfez ilçesinde haraç istediği ve alamadığı için baba oğlun evlerine silahlı saldırıda bulunan M.K., bugün Kocaeli 1 Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandı. Duruşmaya Müşteki A.O.S. ve Tanık Y.S. katıldı. Başka bir suçtan tutuklu sanık M.K. ise duruşmaya katılmadı.

SİZİ KORUDUM PARA VERİN

Tanık Yusuf S., “Sanık çocukluktan arkadaşım olur. İş yerimize geliyor ve çay içiyordu. Sonra arayıp ben sizi korudum. Bana borçlusunuz dedi. Para istedi. Biz para vermeyince evimize silahlı saldırıda bulundu. Sonra kendisiyle barıştık. Şikayetçi değiliz” dedi.

SAVCI CEZALANDIRILMASINI İSTEDİ

Sanık avukatı, “Sanıktan şikayet geri çekildi. Panikle havaya ateş edilmiştir. Bu yüzden beraatını talep ediyoruz” dedi. Savcı, şahsın “Korku, kaygı ve panik yaratacak tarzda patlayıcı madde kullanma mala zarar verme ve silahla tehdit” suçlamasıyla cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme heyeti, şahsa 6 yıl hapis cezası verdi.