Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Baz istasyonundan 48 adet akü çaldılar!

Kocaeli’de 5 farklı GSM operatörüne ait baz istasyonundan 48 adet akü çaldıkları öne sürülen 2 kişi jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Kocaeli’de 5 farklı GSM

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kendi sorumluluk sahalarında bulunan baz istasyonlarından çok sayıda akü çalınması olayı ile ilgili soruşturma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucu güvenlik ve MOBESE kameralarından olaya karışan şahısların kullandığı ve sahte plaka takıldığı belirlenen aracı tespit edildi. Yapılan incelemeler sonucu jandarma ekipleri, olaya karışan kişilerin emniyet sorumluluk bölgesinde de benzer suçları gerçekleştirdiğini belirledi.

23 AYRI SUÇTAN KAYDI VAR

Şahısların kimliklerini tespit eden Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri İstanbul’da düzenlenen operasyon ile A.G. ve A.G. isimli 2 şüpheliyi de yakalayarak gözaltına aldı. Her iki şüphelinin farklı tarihlerde, 5 farklı GSM operatörüne ait baz istasyonundan 48 adet akü çaldıkları belirlendi. Gözaltına alınan A.G. işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, 96 adet suç kaydı bulunan ve 23 ayrı suçtan aranması olan A.G. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.