Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

‘Belediyenin saldığı sokak köpekleri 6 keçimi öldürdü!’

İl Genel Meclisi eski üyesi ve Biberoğlu Köy Muhtarı Ahmet Uzun belediyenin köye saldığı sokak köpeklerinin altı keçiyi boğarak öldürdüğünü söyledi.

İl Genel Meclisi eski

İl Genel Meclisi eski üyesi ve Biberoğlu Köy Muhtarı Ahmet Uzun İzmit Belediyesi’nin saldığı sokak köpeklerinin altı keçiyi boğarak öldürdüğünü söyledi. Köy muhtarı Ahmet Uzun isyanını dile getirirken, “Bu nasıl belediyecilik? Benim zararımı kim karşılayacak?” dedi.

Biberoğlu Köy Muhtarı Ahmet Uzun; “Ben Ahmet Uzun eski il genel meclisi üyesi ve Biberoğlu Köy muhtarıyım. Köyümde süt, keçi işi ve çiftlik yapıyorum. Ülkemizin zor dönemde olduğunu biliyorum. Bu yüzden üretim üretim diyenlerdenim fakat üretim yapmak zor ve daha da meşakkatli oldu. Bu yetmezmiş gibi belediyenin köyümüze saldığı sokak köpekleri altı keçimi boğarak öldürdüler. Canım çok yandı ve öfkem tavan yaptı. Bu nasıl belediyecilik, bu nasıl insanlık? Sokak köpeklerini köylere salarak insanlara ve ve hayvanlara telafisi olmayan zararlar veriyorlar.  İlgili makamlara bilgi verdiğimizde duymazdan görmezden geliyorlar. Benim zararımı kim ödeyecek? Bir daha hayvanlarımıza zarar vermeyeceğini kim önleyecek?” ifadelerini kullandı.