Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bunun adı ahlaksızlık!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde akıllı bisiklet istasyonundaki bisikleti gece vakti çalan şahıs, güvenlik kamerasına yakalandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından konuyla ilgili tepkisini dile getirerek, “Söyleyecek söz bulamıyoruz” dedi.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde akıllı

Olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesi Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde meydana geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2014 yılında faaliyete geçirdiği ve vatandaşların şehir içi ulaşımlarını kolaylaştırmasının hedeflendiği Kocaeli Akıllı Bisiklet Sistemi (KOBİS) istasyonundaki bisikletlerin sürekli olarak geceleri çalınması ve bölgede farklı noktalara bırakılması sonrasında ekipler harekete geçti. Yapılan güvenlik kamerası incelemelerinde bisikletlerin bir şahıs tarafından kilitli oldukları istasyondan çalındığı tespit edildi. Yaşanan olay sonrasında Cumhuriyet savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Şahsın bisikleti çalma anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şahsın istasyona geldikten sonra bisikleti çalmaya çalıştığı görülüyor. Bir süre bisikleti sallayan şahıs, kilidini kırdıktan sonra bisikleti çalıyor. Daha sonra şahıs bisiklete binerek bölgeden uzaklaşıyor.

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN OLAYA TEPKİ

Öte yandan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin konu ile ilgili adli sürecin takipçisi olacağı belirtildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesabından, olay anının görüntüsü, “Söyleyecek söz bulamadık” notu ile paylaşıldı.