Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyük denetim başladı!

Kocaeli Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu “Dinamik Denetim Süreci” konulu genelge gereği Emniyet Müdür Yardımcıları ve ilçe emniyet müdürlerinin katılımları ile İzmit Kent Merkezinde düzenlenen uygulamaya katıldı.

Kocaeli Emniyet Müdürü Veysal

İçişleri Bakanlığınca 81 il valiliğine Covid-19 tedbirlerine yönelik “Dinamik Denetim Süreci” konulu 14 maddelik genelge gönderildi. Genelge kapsamında kontrollü normalleşme döneminin ilk denetimi İzmit Kent Merkezinde Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve ilçe emniyet müdürlerinin katılımları ile İzmit Kent Merkezinde uygulama yapıldı. Tipioğlu, Yürüyüş yolu, İstiklal Caddesi, Fethiye Caddesi bölgelerinde dolaşarak hem esnaf hem de vatandaşlarla sohbet etti. Yasaklara uyulması gerektiğinin altını çizen Tipioğlu, tedbirlerin önemine değindi. Denetim sonunda uygulamayı takip eden basın mensuplarına açıklamada bulunan Emniyet Müdürü Tipioğlu, vatandaşların üzerlerine düşen tedbirleri yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

Üzerimize düşen tedbirleri yerine getirmeliyiz

Yeni kontrollü sosyal hayata girdiğimizi belirten Tipioğlu, “Maske, mesafe ve temizlik konusunda farkındalık oluşturmak konusunda emniyet teşkilatımızla sokaklara çıktık. Temel maksadımız farkındalık oluşturmak. Ümit ediyorum kontrollü sosyal hayatta vatandaşlarımız üzerlerine düşen tedbirleri yerine getirir. Bir an önce ülkece milletçe özlediğimiz normal hayatımıza dönebiliriz. Biz de emniyet teşkilatı olarak bulaşının görüldüğü 11 Mart’tan itibaren çok ciddi tedbirler alıyoruz. Bunun semeresini de aldık. Bütün Kocaelililer çok daha dikkatli olmak suretiyle bu sürecin daha da serbest hale gelmesine katkı sağlayacaklardır. Sağlıklı günlerde görüşmek üzere, kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.