Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehir’in reklam panolarına saldırı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait reklam panolarının camları kimliği belirsiz kişilerce parçalandı. Tabelaların defalarca darbe aldığı görüldü. Bu saldırı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın resmi hesaplarından paylaşıldı. Büyükakın, “Yazık değil mi ? Neden böyle yapıyorsunuz” notuyla bu görüntüleri paylaştı. Saldırıyı kimin veya kimlerin hangi nedenle yaptığı şimdilik bilinmiyor.

büyükşehir pano

Büyükakın’ın paylaşımının altına gelen bazı vatandaş yorumları şöyle:

büyükakın reklam oanosu

“Yazık deği ! Çok yazık ! Devlet daha ne yapsın öyle bi güruh var ki ne yaptıklarına minneti var ne de yapacaklarına desteği var! Onca hengamenin içinde bir de bu ruh hastaları var.”

“Çünkü bedel ödemeyen bir nesil yetiştiriyoruz; yaptığı yanına kar kalan bir nesil, ilkokul sıralarından başlayıp, yetişkinliğe giden; yaptığının bedelini ödemeyen bir nesil. Yazık çok yazık halbuki insan ne ederse kendine ediyor”

“Başkanım böyle haberleri normal karşılardım insandır yapar diye sizden sonra böyle şeyler benim daha çok zoruma gidiyor”

kocaeli pano saldırı

“Kesinlikle tesbit edilip caydırıcı ceza verilmeli , yazık ! Bir de belediyelerin her hafta farklı bir gündemle afiş hazırlatıp bu panolara yapıştırması da israf ! yazık paralara …”

“Yazıklar olsun! Ne büyük vicdansızlık. Belli ki gelişmemiş, terbiye edilmemiş tarafları var. Bu süreçte bir süre caydırıcı posterlerle; Zarar verenlere para cezası kesileceği ve hukuki işlem başlatılacağı uyarısı yapılabilir belki.. Sonraki süreç eğitim.!”