Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cani katil tutuklandı!

Kartepe Uzunçiftlik Mahallesinde boşandığı eski eşinin evini basan ve tartıştığı eski eşini 3 çocuğunun gözü önünde bıçaklayarak öldüren İsa Kösecik, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Cinayeti neden işlediniz sorusuna Kösecik, “Evde başkasıyla bastım. Aldattığı için öldürdüm” dedi.

Kartepe Uzunçiftlik Mahallesinde boşandığı

Kartepe Uzunçiftlik Mahallesinde meydana gelen olayda, 3 çocuk sahibi olan Sevda Özdemir (33) aralarındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süredir problemler olan eşinden 1 ay önce boşanarak ayrıldı. Özdemir, Kartepe’de ayrı bir eve taşınarak çocukları ile birlikte yaşamaya başladı. Özdemir’in çocukları ile birlikte kaldığı yeni eve sabah erken saatlerde gelen İsa Kösecik (38) eski eşi ile konuşmak istedi. İkili konuşurken başlayan tartışmanın büyümesi üzerine öfkelenen İsa Kösecik, eline aldığı bıçak ile 3 çocuğunun gözleri önünde eski eşi Sevda Özdemir’i bıçaklayarak yaraladı.

ÇOCUKLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE

Olay sonrası İsa Kösecik olay yerinden kaçarken çocuklar yerde kanlar içerisinde yatan anneleri için yakınlarını aradı. Çocuklardan durumu öğrenen yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Sevda Özdemir yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinden kaçan İsa Kösecik’in ise yakalanması amacıyla geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Gözlerinin önünde anneleri babaları tarafından öldürülen 3 çocuk ise yakınlarına teslim edildi.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Olay sonrası kayıplara karışan ve bir fabrikada işçi olarak çalıştığı öğrenilen İsa Kösecik, Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği Ekipleri tarafından olay yerinin yaklaşık olarak 1 kilometre ilerisinde yakalandı. Sağlık kontrolü için Kocaeli Devlet Hastanesine götürülen İsa Kösecik, kendisine yöneltilen neden yaptınız sorusunda “Evde başkasıyla bastım. Aldattığı için öldürdüm” dedi. Kösecik, daha sonra işlemleri için Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Köescik’in emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.