Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cansu Demirel arkadaşı için ölüme gitti

İstanbul’da eski sevgili dehşet saçtı. Mustafa Payan, kıskançlık tartışmasıyla eski sevgilisi Dilara Gültay’ı boğarak öldürdü. Ardından ise Kocaeli’den Gültay’a yardıma gelen Cansu Demirel’i bıçakla katletti.

İstanbul'da eski sevgili dehşet

İstanbul’da Mustafa Payan, eski kız sevgilisi, noter kâtibi Dilara Gültay ile arkadaşı Cansu Demirel’i öldürdü. Pendik’teki bir noterde kâtip olarak çalışan Dilara Gültay (23), eski sevgilisi Mustafa Payan’ın (24) Kartal’daki evine gitti. Gecenin ilerlen saatlerinde ikili arasında kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Payan’ın hareketlerinden korkan Gültay, Kocaeli Şekerpınar’daki bir elektronik firmasında çalışan arkadaşı Cansu Demirel’i (30) yanına çağırdı.

BOĞARAK VE BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Demirel hiç vakit kaybetmeden yardım etmek için arkadaşının yanına gitti. Payan tartışma sırasında banyoya kaçan Gültay’ı boğarak öldürdü. Ardından eve gelen arkadaşı Demirel’i ise oturma odasında boğazından bıçaklayarak öldürdü. Sonrasında ise bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu.

HASTANEDE İTİRAF ETTİ

Ardından kendi imkânlarıyla hastaneye giden Payan’ın iki kişiyi öldürdüğünü söylemesi sonrasında polis olayın yaşandığı daireye gitti. İtfaiye ekiplerinin pencereden girerek kapısını açtıkları evin salonunda Demirel’in, banyosunda ise Gültay’ın cesedi bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemede dairede uyuşturucu madde, fare zehri, şizofreni ilaçları ve şırınga bulundu.

AİLELERİ KAYIP BAŞVURUSU YAPTI

Öte yandan Gültay ve Demirel’in ailelerinin dün saaat 02.00 sıralarında polise kayıp başvurusunda bulundukları öğrenildi. Pendik’te bir restoranda çalışan ve kasten yaralama suçundan kaydı bulunan Payan’ın polise verdiği ilk ifadesinde “Dilara’ya başkalarıyla görüşüp görüşmediğini sordum. Cevap vermedi. Ben de tartışma sırasında boğdum.