Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cinayeti “Namus meselesi” diyerek savundu!

Gölcük Düzağaç Mahallesinde meydana gelen olayda yaklaşık 4 senedir birlikte yaşadığı sevgilisinin kendinden ayrılmak istemesi üzerine eşyalarını almak için eve gelince tabancayla vuran kişi polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınırken kadın ise olay yerinde yaşamını yitirdi. Cinayet zanlısı cinayet nedeni için “Namus meselesi” dedi

Gölcük Düzağaç Mahallesinde meydana

Kocaeli  Gölcük Düzağaç Mahallesi Ford Otosan Konutları 9. Blokta meydana gelen olayda Halim Er (53) isimli şahıs, yaklaşık 4 senedir birlikte yaşadığı Hacer Çetin (36) isimli şahsın kendisinden ayrılmak istemesi nedeniyle aralarında tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Halim Er, tabancayla Hacer Çetin’e 4 el ateş etti. Tabancadan çıkan mermiler Hacer Çetin’in göğsüne ve başına isabet etti. Hacer Çetin kanlar içinde kalırken çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

EVDE GÖZALTINA ALINDI

Eve gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Hacer Çetin’in yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri evde bulunan Halim Er’i olayda kullandığı tabanca ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Hatice Çetin’in cenazesi ise olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve polis ekipleri tarafından yapılan inceleme işlemlerinin ardından otopsi yapılmak üzere Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Gözaltına alınan Halim Er ise sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

EŞYALARINI ALMAYA GELMİŞTİ

Evli ve 2 çocuk babası olan ve yaklaşık 4 sendir boşanma aşamasında olduğu öğrenilen nakliyatçı Halim Er’in ailesinin Trabzon’da yaşadığı belirtildi. Yaklaşık 4 senedir birlikte yaşadığı Hatice Çetin’in ise daha önce Halim Er ile aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle ayrılmak istediği öğrenildi. Olay akşamı ise, daha önce eşinden boşanan ve 2 çocuk annesi olan Hacer Çetin’in Sakarya’da ikamet eden ablası ile birlikte nakliye aracı tutarak eşyalarını almak üzere Gölcük Düzağaç Mahallesi Ford Otosan Konutları 9. Blok’a geldikleri, eşyaların taşınması işlemlerinin devam ettiği sırada nakliye çalışanlarının ve ablasının aşağıda olduğu esnada Halim Er ile tartışması sonucu olayın meydana geldiği öğrenildi.

“NAMUS MESELESİ” DEDİ

Yaklaşık 4 senedir birlikte yaşadığı sevgilisi Hacer Çetin’i öldüren Halim Er, Asayiş Şube Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Basın mensuplarının “Neden öldürdünüz?” sorusu üzerine Halim Er, “Namus meselesi” diye cevap verdi. Yaşamını yitiren Hacer Çetin’in cenazesi ise tamamlanacak adli işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek toprağa verilecek.