Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çorlu’da silahlı kavga: 2 polis şehit oldu

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, silahlı kavga ihbarına müdahale eden 2 polis memuru silahlı saldırı nedeniyle olay yerinde şehit oldu, saldırgan ise çatışmada yaralandı.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, silahlı kavga ihbarına müdahale eden 2 polis

Olay, Çorlu ilçesi Reşadiye Mahallesi Kumyol Caddesi üzerindeki Pedrik İş Merkezi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iş merkezinin ikinci katından gelen silahlı kavga ihbarı üzerine polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Başka bir olay nedeniyle bölgede bulunan sivil asayiş ekiplerine şüpheli şahıs tarafından ateş açıldı. Açılan ateş sonucu 2 polis memuru olay yerinde şehit oldu. Olay yerine gelen ekipler tarafından saldırgan şahsa teslim olması yönünde çağrı yapıldı. Ancak zanlının ateşle karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada saldırgan yaralı olarak yakalandı. Yaralanan şüpheli şahıs hastanede tedavi altına alındı.

BELEDİYE BAŞKANLARI AÇIKLAMA YAPTI

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt yaptığı açıklamada, “Maalesef 2 polisimiz şehit oldu. Mekanları cennet olsun. Psikolojik rahatsızlığı olan İstanbul’da yaşayan bir vatandaş hakkında tedavi görmesi ile ilgili mahkeme kararı da alınıyor. Ailesinin de ihbarı üzerine kolluk kuvvetlerince tedavi ettirilmesi üzerine takip ediliyor. Pasajda olduğuna dair ekipler bilgi alıyor. Polis arkadaşlarımız kontrol ediyor. İlk başta bulamıyorlar sonra vatandaşlarla çıktıklarında aldığımız bilgiye göre şüpheli şahıs delici aletle polislerden birine saldırıyor ve şehit ediyor. Sonra diğer arkadaşımızı da şehit ediyor. Hastane yanında bomba ile ilgili değerlendirme oldu ama kolluk kuvvetlerimiz tedbir maksatlı imha ediyor, tehlikeli bir durum söz konusu değil” dedi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer ise, “Gerçekten çok üzücü bir olay. 2 kahraman şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine sabırlar diliyorum. Allah askerimize, polisimize zeval vermesin” ifadelerini kullandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli'de özel halk otobüsü şoförüyle durak nedeniyle tartışan ve yanında
Sıradaki Haber Kocaeli’de otobüs şoförünü tehdit etmişti: Yakalandı!