Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince’de CHP Milletvekili Muhip Kanko ve ve ilçe başkanına saldırı

Cumhur İttifakı Derince’de CHP Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko ve CHP Derince İlçe Başkanı Atasoy Bilgin’e saldırdı

Cumhur İttifakı Derince'de CHP

Derince Sırrıpaşa Ortaokulu’nu ziyaret eden CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Muhip Kanko’ya parti rozeti taktığı gerekçesiyle saldırmaya kalkışan AKP ve MHP’lilere, CHP Derince İlçe Başkanı Atasoy Bilgin ve meclis üyeleri müdahale etti. Çıkan olaylarda taraflar birbirlerini darp etti.

YAKIŞMAYAN GÖRÜTÜNLER

Konuyla ilgili Bağımsız Kocaeli Gazetesi’ne konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Muhip Kanko, “Derince’de Sırrı Paşa okulumuzda tatsız bir hadise yaşadık. Benim yakamda rozetim olmasını okul sorumlusu kaldıramadı. Bütün okulu dolaştıktan sonra tam çıkarken kalabalık bir grupla saldırdılar. Bizim arkadaşlarımız beni korudu. Siyasete, Kocaeli’ye yakışmayan görüntülerdi. Bu güzel seçim atmosferine gölge düşürmesini istemiyorum. Okul sorumlusunun işgüzarlığı ve kini yüzünden bu hadise yaşandı” dedi.

MECLİSE SAYGISIZLIK

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Derince İlçe Başkanı Atasoy Bilgin, “Milletvekilimiz Muhip Kanko ile okul ziyaretlerimiz esnasında yaşanan olay göstermektedir ki, Cumhur İttifakı kaybedeceklerini anlayınca fiziki müdahaleden de geri durmuyor. Sandık çevresinde ilçe başkanı olarak ben de rozetimi çıkarttım. Ancak milletvekilleri, bakanlar bu kişiler takabilir. Yapılan saygısızlık milletvekilimize, temsilcisi olduğu meclise yapılmıştır. Konuyla ilgili gerekli başvurularımızı yaptık” diye konuştu.